fredag 11. juli 2014

Ball leker for barn

Enkel og rask levering, kjøp nå! Kjøp barneleker hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Antall deltakere: Fra personer og oppover. Tegn opp en halvsirkel, som rommer alle barna foran en vegg.


Alle deltakerne samler seg i halvsirkelen, og velger en til å kaste ballen.

Med det samme han kaster ballen i veggen, stormer de andre deltakerne avsted. Så snart kasteren får tak i ballen igjen, roper han. Derfor bør aktivitets- og øktplanene for DNB Idrettsleker inneholde mye lek og moro. Kin- ball er ikke bare en sport. Den store lette ballen kan også benyttes til en rekke morsomme leker som Toget, Indiana Jones, Tyggegummi osv.


Se klippene nedenfor. Her blir det mye latter og moro! Takk til Skolsport. Aktivitetskassen - Din verktøykasse for kroppsøving og fysisk aktivitet.

KIN- BALL er et nytt ballspill som får pulsen opp. Den store og utradisjonelle størrelsen på ballen, samt spillets få og enkle regler, gjør at alle spillerne på banen er i aktivitet. En lek hvor noen gir beskjed om noe barna skal gjøre.


En alternativ måte å leke flasketuten peker på er å la barna trekke et kort med bilde av f. Barna kan da etterlikne hvordan elefanten, frosken, apen, grisen…. Be de holde håndtaket med hånd og høyt over hodet. I den andre hånden holder de en liten ball. Lag stiller seg annenhver en foran de i lag 1. Så kal barna gå raskere og raskere uten å miste ballene.


Fallskjermlek Med baller i ulike farger. Hver gruppe har hver sin del av fallskjermen. Utstyr: ball , vegg eller lignende. To lag står på hver sin side av en vegg (eller en liten hytte, garasje, hus).


Det ene laget begynner med å kaste en ball over, og det andre laget skal prøve å ta imot uten at ballen detter i bakken (få pol). Man blir på forhånd enig om hvor mange poler man skal ha. Denne leken passer best hvis det er mange barn med.


Tre eller fire personer sitter ved siden av hverandre på en seng. Døren ut til de andre barna er lukket. De tre eller fire personene velger seg ut hvert sitt navn av barna på ut siden av døren og forteller hverandre hvem de har valgt.

Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett. Formål: Icebreaker, lagbygging Gruppen står i en sirkel, la deltakerne gå rundt mens de sier navnet sitt.


Her finner du håndballrelevante leker og stafetter som passer veldig bra inn i treningsopplegget i barnehåndballen. Spillet i Barnehåndball bør skille seg fra det ferdige spillet og det bør være en naturlig progresjon i forhold til utfordringer, vanskegra kompleksitet osv. Spillet vi tilbyr barna må gi stor grad av involvering og ikke minst ballkontakt. De konkurranseformene vi tilbyr er derfor helt avgjørende.


De små tar hele tiden til seg ny kunnskap, mens nysgjerrigheten bare blir større. Barna vil ha det morsomt, samtidig som de utvikler seg og lærer seg nye ting. Gi barna en gammel kjele eller en bøtte med vann og diverse kjøkkenutstyr slik at de kan røre, måle og helle.


En saks kan være kjekk å ha for å klippe gress, strå og blader til grønnsakssuppe og annet man kan lage på dette kjøkkenet. Allikevel faller det stort sett meget positivt ut, særlig blant barn fra ca. Man kan også ha lekebutikk og det faller som regel enklere ut.


Leke butikk eller kiosk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg