mandag 7. juli 2014

Fastlegelisten

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Legeforeningen tapte rettssaken om Legelisten. I januar gjorde Personvernnemnda et vedtak som fasto at helsepersonell ikke gis en generell reservasjonsrett mot å bli vurdert på Legelisten.


Bakgrunnen var i hovedsak at pasientens rett til informasjon måtte tillegges større vekt enn legenes rett til å slippe å bli vurdert på siden. Anbefalte fastleger. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste fastlege finner du her.


Dersom du har rett til fastlege, kan du selv finne og bytte til ønsket lege på helsenorge. Fastlegelister Kvar fastlegeheimel har ei fastlegeliste med informasjon om alle pasientar som er tilknytt heimelen. Det er to måtar for legar å få tilgang til innhaldet i lista på, enten via abonnement eller nedlasting via ei eiga nettløysing. Her kan du finne og bytte fastlege, og se hvem som er fastlegen din nå. Bytte fastlege - Min fastlege.


Fastlegelisten

Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. Norge, og få informasjon om hvilke tjenester disse tilbyr. Lær mer om fastlege, bytte av fastlege, egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge.


Norges leger enn det offentlige selv tilbyr, for å muliggjøre et mer informert valg av lege. Vi er om lag 6ansatte, med kontorer i Trondheim, Tromsø, Oslo og Bergen. Personvernerklæringen handler om hvordan Norsk Helsenett samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Alle som er bosatt i en norsk kommune, har rett til å stå på liste hos en fastlege.


Vi har god legedekning med færre innbyggere per fastlege enn mange andre land. Statistikken viser at kommunene har lykkes med å rekruttere flere fastleger enn befolknin. Når du som helseaktør har avtale med Helfo, får du direkte utbetalt den økonomiske stønaden pasienten har rett til. En avtale om direkte oppgjør er en personlig og gjensidig forpliktende avtale mellom deg og Helfo.


Hjelp andre ved å dele dine egne erfaringer! Informasjon om fastlegeordningen i Horten. Innbyggerne i Norge har rett på en fastlege. Fastlegens oppgave er å tilby legetjenester som helseveiledning, utredning og behandling til de innbyggerne som er tilknyttet denne fastlegen.


Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. D-nummer er et id-nummer som tildeles personer som ikke fyller vilkårene for å få tildelt ordinært fødsels- og personnummer.


Kan jeg bytte fastlege? Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Spir Helse lege fastlege bht legekontor psykolog.


Du har kanskje hørt om den nye personvernforordningen, også kalt GDPR (General Data Protection Regulation) som gjelder fra og med juli? Som bosatt regnes den som er registrert i folkeregisteret. Asylsøkere og deres familiemedlemmer har rett til å stå på liste når de er medlem av folketrygden.


Pasienten velger selv fastlege og bytte lege hvis det er ledig plass på fastlegelisten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg