torsdag 31. juli 2014

Hva er jeg gåter

Finn laveste nettpris her. Nedenfor finner du et stort utvalg gåter. Vi har samlet de beste og morsomste hva er jeg gåtene vi kan, og vil veldig gjerne lære flere.


Del gåtene dine ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. Prøv noen logiske gåter i dag.

Alle våre gåter er selvfølgelig gåter med svar. Her er en bunke med hva er jeg-gåter. Klarer du å løse dem alle? Hvor det er lys er det eneste stedet jeg kan bo.


Likevel, hvis lyset skinner på meg, dør jeg. Hvilken kopp kan du ikke drikke av? De fattige har det, de rike trenger det, og hvis du spiser det, dør du.

En båt med tre fedre og tre sønner seiler fra kaia. Når de kommer tilbake er det kun fire i båten. Det er fire generasjoner av samme familie i båten, en liten gutt, hans far, farfar og oldefar. Når går det an å bære vann i en sil? Jeg vet om både røde, grønne, brune, sorte, hvite og gule som alle er sorte inni.


Jeg er mektigere enn Gu men ondere enn djevelen. Hvis du spiser meg dør du, men jeg er ikke giftig. Mørket er fienden mitt. Uten meg er du helt håpløs. Jeg besøker deg flere ganger om dagen.


Jeg kan komme i et lite objekt for å hjelpe deg når som helst. Det er ikke lett å leve uten meg, og jeg er vanskelig å unngå. Se på ansiktet mitt, jeg er noen.


Etter flere gjennomlesninger fant jeg ikke feilen. Forberedt på å utfordre professoren reiste jeg meg opp, sluttet å bla gjennom oppgaven min, men akkurat da jeg skulle fortelle han hvor landet ligger så oppdaget jeg feilen. Der på forsiden var en stor rød sirkel rundt det feilstavete navnet mitt.

Disse korte groviser er formet som et spørsmål. En humoristisk gåte er et spørsmål med et svar som er. Ikke verst, selv greier jeg det ikke uten blyant. Jeg er noen ganger hvit, men alltid feil.


Jeg kan bygge kjærlighet og rive det ned samtidig. Jeg kan skape latter, men heller tårer. Det er samhandlingen mellom de to som utgjør hva og hvem en er. Se også fysisk helse og psykisk helse. Hva er glad og sur.


Hvorfor er ikke toalettene på TVtilkoplet kommunalt avløp? Hvordan får du øynene på en psykopat til å lyse opp?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg