onsdag 9. juli 2014

Tips til mat

Tips til mat

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Her finner du mengder av tips og hundrevis av oppskrifter på ulike typer mat og drikke.


Vår filosofi er at matlaging skal være enkelt og morsomt. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Det passer fint til lunsj eller i matpakken.


Et tips er å lage mer enn du trenger, fryse og ta opp om morgenen, så har du fersk matpakke til lunsj. Tips og triks til nye mesterkokker. Maten er drivstoffet vårt, og gir oss energi til å leve og utvikle oss. Det er ikke vanskelig å lage mat , men som alt annet må det læres. Du blir ikke mesterkokk med en gang, men jo mer du øver, jo flinkere blir du!


I dette innlegget har eg samla forslag til sunne, enkle tips til kva man kan ta med seg i matpakken. LOMPERWRAPS MED GODT PÅLEGG – og masse grønnsaker som tilbehør. Pakk lompene inn i folie og dei smaker ferskt og godt til lunsj. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver.


Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Mer om vilkårene her. Først noen tips for å unngå kaos på tapasbordet: Det er lett å lage alt, alt for mye når det kommer til tapas. Regn omtrent 5g – 6g mat per hode, og topp heller opp med rikelig med godt brød eller foccacia om du skulle være redd for å lage for lite mat. Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon.


Tips til mat

Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat. Salat, scones, sandwich, pai eller omelett. Noe for enhver smak. Tips til plastfri middag Å handle plastfritt i en vanlig matbutikk kan virker umulig, fordi de fleste matvarer er pakket i plast. Heldigvis finnes det løsninger.


Spise kolesterolvennlig mat – bedre mat med smarte byggeklosser for både kropp og sjel! Tips til kolesterolsenkende mat La en større andel av maten være plantekost. Avokado, nøtter og frø og extra virgin olivenolje er mat for kolesterolet og dermed også for hjertet. God planlegging Skriv gjerne handleliste og ikke handle når du er sulten. Hva med å kutte litt ned på godteri, potetgull, kjeks og annet.


Sats mer på mat med næringsstoffer kroppen har behov for. Fester og kafebesøk kan kanskje gjøres litt billigere. Kjøp store pakninger med ris, pasta, linser og bønner.


Du trenger ikke bruke lang tid på å lage en god og sunn lunsj. Vi har samlet tips til en rask, enkel og sunn lunsj som gir masse energi. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har tenkt at jeg har lyst til å invitere venninner på en avslappende jentekveld med god mat og drikke. Men når man har små barn og full jobb blir noen ganger tanken på å stelle istand noe ekstra så langt fra nettopp avslappende at det ender opp med å bli med tanken.


Tips til mat

Dette kan du bruke det til. Tørt brød er perfekt ingrediens i en rekke oppskrifter. Her får du tips til å spise opp brødet, slik at du sparer både penger og miljø. Påskequiz – 1spørsmål og svar om mat og drikke.


Kan du mye om mat ? Eller kjenner du noen som pleier å skryte av matkunnskapene sine? Her har du sjansen til å stille vedkommende til veggs. Cirka til to kilo lammekjøtt (bog eller koteletter, men koteletter er dyrere) 5-løk, deles i to.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg