onsdag 2. juli 2014

Takkekort konfirmasjon

Kun 68kr pr kort,minimum stk. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi har et stort utvalg takkekort maler som kan oppdateres med bilder av konfirmanten og en egen tekst.


Kortene trykkes i Norge og har kort leveringstid. Egen tekst og bilde samt konvolutt er inkludert i prisen.

Takkekort med bilde til konfirmasjon. Vi har mange forskjellige maler du kan velge mellom, med plass til både ett og flere bilder. Papir av høy kvalitet med en glatt silkeaktig og svakt reflekterende overflate som sikrer en vakker finish på dine bilder. Halvmatt papir passer godt til alle typer design, både med bilder og tekst.


Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti. Takk for at du har valgt ditt første favorittprodukt! Dine favoritter vil bli lagret her mens du kikker videre på nettsiden.

Du kan se utvalget ditt presentert side om side ved å klikke på lenken “Sammenligne favoritter” ovenfor, eller fjerne dem ved å klikke på lenken “Fjern” som du finner under hvert produkt. Da kan vi hjelpe deg. På denne siden kan du finne mange forslag til tekst til takkekortet til konfirmasjonen. Enkelt eller ekslusivt - valget er ditt! Det er alltid koselig å få et takkekort , så hvorfor ikke gjøre noe spesielt ut av dette?


Lag dine egne takkekort ! Du kan få laget flotte takkekort med selvvalgte bilder og tekst på flere nettsteder. Alt trykkes i Norge. Som takk for alle de fine gavene og oppmerksomheten, er det hyggelig å gi ett flott og delikat takkekort som viser din takknemmelighet.


Bestill idag - Vi sender imorgen! Du kan velge å bruke samme stil som på de andre trykksakene, eller du kan velge noe helt annet – opp til deg. Finner du ikke noe som faller i smak, lager vi de slik du ønsker. Har du nylig arrangert dåp, bryllup, konfirmasjon eller begravelse, og ønsker å sende ut takkekort til gjestene?


Er det vanskelig å vite hvordan du best kan takke for gavene og oppmerksomheten du har fått? En konfirmasjon er en stor begivenhet og fortjener å feires med familie og venner. Tenk helhet allerede fra invitasjonen, så hjelper vi deg med en rød tråd gjennom hele den store feiringen.

Under finner du forslag til tekst på takkekort i forbindelse med konfirmasjon. Dobbelt takkekort til konfirmasjon. Dette designet finnes i to fargevarianter. Vi designer din unike invitasjon, takkekort , bordkort, festprogram, dørskilt, julekort.


TAKKEKORT Nydelige takkerkort som matcher invitasjonene! Bruke blinkskuddene dine fra konfirmasjonen til å lage flotte kort til festens deltakere, der du selv velger design, størrelse og tekst. Kortet er litt større enn tradisjonelle slimline-kort, noe som gir et mer eksklusivt preg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg