mandag 14. juli 2014

Slim i halsen forkjølelse

Det kan komme fra nese, bihuler eller fra bronkien, sier Olav Kåre Refvem, spesialist i lungesykdommer og indremedisin ved LHL-sykehuset i Gardermoen. Sykdomsforløpet begynner ofte med vondt i halsen , deretter nysing og rennende nese. Hodepine og frysninger er vanlig. Små barn kan få feber.


Slim i halsen forkjølelse

Etter hvert sveller slimhinnen i nesen opp og snørret blir tykt og gulgrønt. Tørrhoste, spesielt om natten, er også vanlig. Alle opplever vi det i større eller mindre grad en eller annen gang.


Slim i halsen - kjerringråd. Noen opplever også å ha slim i halsen over lengre tid. Ofte kommer det i forbindelse med allergi. Noen får også slim i halsen etter et måltid eller ved trening. Når jeg rammes av dette er det lett å få panikk og bli stresset, men ofte finnes det en bra motgift om du bare leter rundt litt eller spør en lege.


Hoste er en naturlig metode for kroppen å forsøke å bli kvitt slim i halsen eller slim fra lungene. Forkjølelse og hoste kan være ufarlig, men det kan være irriterende å nyse og hoste hele tiden. Hoste er irriterende selv for de menneskene som omgir oss, og det kan hindre oss fra å holde konsentrasjonen. Mann år med halsproblematikk.


Går fra å ha masse slim , er tykk i halsen , følelse av at noen klemmer til rundt halsen -til å være helt ok. Kan skje fra en time til neste. Kremter MASSE når han har diss anfallene. Vært slik ca ett år.


Slim i halsen forkjølelse

En sjelden gang skyldes plagene kreft i halsen. Er du redd for dette, bør du gå til lege og evt bli henvist videre til øre-nese-halslege. Hva er symptomene på halskatarr?


Symptomene på halskatarr kan være mange. Noen føler tørrhet og andre har for mye slim i hals eller strupe. Blodig opphostet slim vil si blod eller blodtilblandet slim som hostes eller harkes opp fra de nedre luftveiene. Mulige årsaker kan være mange, fra forkjølelse og neseblødnin, til blodpropp i lunge og lungekreft. Vi Apotek er opptatt av du som kunde skal få gode råd og riktige produkter.


Vår kunnskap - din trygghet. Se mer og kjøp her! Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands!


Influensasesongen starter gjerne i begynnelsen av oktober, og når en topp i januar. Når bør du kontakte lege, og hvem bør vaksinere seg? Her er det flere tips. Les mer om slim i halsen.


Slim i halsen forkjølelse

Man kan få det i forskjellige situasjoner. En leser har sendt inn et etter sigende effektivt kjerringråd. Bihulebetennelse følger ofte i kjølvannet av en forkjølelse.


Det skyldes gjerne en virusinfeksjon, allergi eller røyk og annen forurensing, opplyser overlege ved Statens legemiddelverk, Sigurd Hortemo om. Bronkitt går som regel over av seg selv, men besøk lege ved mye farget slim og tung pust. Bronkitt er en forbigående betennelse i slimhinnen i luftrøret eller bronkien. Det kommer gjerne etter en vanlig forkjølelse , særlig hos røykere, sier Kari Løvendahl Mogstad. Er det uttalt smerter i halsen kan du ha nytte av Zyx og Strefen, lokalt smertestillende for halsen.


Slim i halsen forkjølelse

Hoste er kroppens måte å kvitte seg med slim , fremmede partikler eller annet som irriterer luftveiene. Udover de mange husråd findes der også enkelte produkter, der kan afhjælpe slim i halsen. I denne artikel får du effektive råd mod slim i halsen.


Visse matvarer fører til oppsamling av slim. Dette er tilfellet når du blir forkjølet eller får influensa, i tillegg til ulike allergier. Oppsamling av slim er et irriterende symptom som kan få deg til å føle deg svak og syk. Ved hevelse i neseslimhinnen på grunn av forkjølelse eller allergi,.


Cystisk fibrose er det nok ikke. Begynner å bli så lei nå. Det har blitt verre og verre, og det plager meg utrolig mye. Det er som en klump av slim som sitter fast nedi halsen , og kribler og er helt ekkel.


Det verste er at det blir MYE verre etter at jeg har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg