onsdag 23. juli 2014

Fastlege min

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge.


Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå. Bytte fastlege - Min fastlege.

Norge, og få informasjon om hvilke tjenester disse tilbyr. Ta vare på din fastlege ! Dersom du har en fastlege som er dyktig og også populær hos andre pasienter så kan du oppleve problemer med å få få den fastlegen tilbake. Under visse forutsetninger har du imidlertid krav på å få din gamle fastlege tilbake dersom du flytter fra kommunen og tilbake igjen innen år. Hvordan finner jeg ut hvem som er min fastlege ? Det er mest sannsynlig at den legen du var til behandling hos sist i din hjemkommune, er den legen du har blitt tildelt som fastlege. Bestill legetime, avbestill legetime, resept-fornyelse og andre henvendelser.


Søk blant alle fastlegene her.

Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Se eiendom - informasjon om eiendommer. Søk om å få dekket en pasientreise. Skal du finne eller bytte fastlege , se hvor mye du har betalt i egenandeler, eller bestille Europeisk helsetrygdkort?


Da skal du til den offentlige helseportalen helsenorge. I selvbetjeningsløsningen Min fastlege på Nav sine nettsider kan du finne mer informasjon om din fastlege. For å logge deg på løsningen må du oppgi fødselsnummer, navn og postnummer på den adressen som er registrert i Folkeregisteret.


Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per kalenderår. Fastlege og bytte av fastlege. Alle som ønsker det, skal kunne få en fast allmennlege å forholde seg til.


De fleste som er bosatt i Norge har krav på fastlege. Finne og bytte fastlege. På Min helse på helsenorge. På Helsenorge kan du finne ut hvilken fastlege du har, se fastlegens adresse og telefonnummer, bytte fastlege , melde deg inn eller ut av ordningen, søke etter fastlege etter forskjellige kriterier, se hvor mange bytter som gjenstår og se hvem du har hatt som fastlege tidligere.


Det samme gjelder ved folkeregistrert flytting.

Gå inn på helsenorge. Du kan finne og bytte fastlege selv. Spørsmål: Kan jeg få med journalen min når jeg bytter fastlege ? Mange personer er svært sjeldent syke og har ikke vært hos legen på mange år.


Det er faktisk en del som ikke vet hvem fastlegen dems er til tross for at fastlegeordningen nå har eksistert i ganske mange år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg