fredag 25. juli 2014

Gravid vond lukt underlivet

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Hennes råd er å vaske deg med vann eller intimvask. Lukt kan være så mangt. Ting de ellers ikke har reagert på før lukter plutselig vondt.


Det kan være helt pinlig og plagsomt, men det går heldigvis over.

Jeg er gravid i uke og underlivet mitt har de siste dagene begynt å lukte vondt. Er det normalt, eller bør jeg sjekke det opp? Mange tror at illeluktende utflod er et tegn på soppinfeksjon.


Soppinfeksjon vil som regel føre med seg kløe og grynete konsistens, men veldig sjelden sjenerende lukt. Hun peker også på bakteriell vaginose som den vanligste årsaken til vond lukt i underlivet. Endret lukt i underlivet innlegg 27. Vond lukt fra underlivet på baby innlegg 10. Ubehagelig lukt fra underlivet.


Flere resultater fra forum.

Diskusjoner › Vanskelige følelser og pinlige spørsmål Bufret Lignende 24. Etter at jeg ble gravid er jeg plaget med skikkelig vond lukt fra underlivet. Det lukter skikkelig stramt, nesten som salmiakk. Metallisk lukt er en helt vanlig duft som gjerne kommer etter månedens røde uke eller etter sex. Begge deler er med på å endre pH-verdien i underlivet og kan dermed gi en sterkere lukt.


Men – det bør være kortvarig. Hvis lukten vedvarer også i perioder hvor du verken har hatt mensen eller samleie, er det en god idé å bestille legetime. STRESS KAN GI LUKT : Stress øker faren for vond lukt i underlivet. Kvinner tror ofte at lukten og utfloden er tegn på en soppinfeksjon, noe Grønmark avkrefter.


Gravid , men har avvikende lukt fra underlivet , m. Ubalanse i underlivet gir en fiskelukt eller lukt som gamle reker. Du burde jo vite at hun synes det lukter forferdelig vondt n, selv om lukten aldri har plaget henne fr. Dermed kan det alts vre en av rsakene til at stadig flere kvinner sliter med vond lukt fra underlivet. Den fjerner vond lukt. Jeg lurer på en ting som er litt pinlig.


Jeg har altid hatt god hygiene, men sliter med veldig vond svettelukt fra underlivet. Smerter i underlivet når du er gravid kan naturlig nok skape bekymring. De fleste tilfeller er ufarlig, men stikkende smerter, noe som føles som knivstikk i underlivet , kan selvfølgelig være skremmende og ubehagelig.


Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel.

Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Jeg har nå i flere måneder slitt med vond lukt i underlivet , og masse hvit rennende som lukter litt som egg. Dette kommer både under samleie og når jeg presser litt noen ganger, og når jeg er på do. Plages du av smerter i underlivet ? Underlivssmerter kan komme fra nedre del av magen eller kjønnsorganene hos kvinner. Les mer om de vanligste årsakene og når du bør oppsøke lege!


Syns det ofte lukter vondt (sånn råtten- lukt ) av underlivet til jentungen (år). Vi vasker hver dag og bader en eller to ganger i uka, så det kan vel ikke være mangelfull hygiene som gjør det? Endring av lukt oppstår gjerne hvis bakteriebalansen forstyrres, så det er vel forandringer mer enn lukt i seg selv som kan være tegn på ubalanse. I tillegg til vond lukt kan også endringer i utfloden din gi deg en pekepinn på om du har en ubalanse i skjeden. Candida (sopp) infeksjon gir som regel bare utflod og kløe.


Det er flere tilstander som kan gi vond lukt av utfloden. Bakteriell vaginose eller gardnella vaginalis er forårsaket av en mikroorganisme som lett gir en råtten fiskelukt. Sliter ikke med lukt ellers, men etter jeg har hatt sex og kjæresten har kommet inni meg, så lukter det fisk etterpå.


Grunnen til at jeg kom på det var at jeg satt og leste om bakteriell vaginose, og der var fiskelukt etter samleie ett av symptomene. Siden jeg ellers er symptomfri (tror jeg), så.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg