onsdag 30. juli 2014

Barnesikring

Finn barnesikring for komfyr. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Trening, avslapning, lek, hagearbeid. På Clas Ohlson finner du alt for din fritid.


Derfor er barnesikring av hjemmet noe vi foreldre må sørge for. En peisgrin en barnegrin en trappegrin barnesikring til komfyren, barnesikring til vinduer, barnesikring til skap, for ikke å glemme babycalls – listen er lang, men det må til!

Alt av barnesikring finner du på jollyroom. Festes enkelt med selvklebende tape. Når man får små barn i huset er det mange ting de gjerne vil utforske i minste detalj, og det kan derfor være lurt å tenke litt ekstra på barnesikring hjemme. Trappegrin barnesikring av vinduer og dører er noe av det første man tenker på for å redusere de mange potensielle farene for små barn.


Tenker du på sikkerhet i hjemmet? Vi har reflekser og utstyret du trenger for barnesikring og mye mer. Ta en titt på utvalget vårt på IKEA.


Sperrer, hasper, låser og stendere er bare en del av produktene vi tilbyr for et barnesikkert miljø.

I Byggteknisk forskrift står det: (4) Vindu i byggverk der barn kan oppholde seg skal ha barnesikring fra og med andre etasje. I vårt tilbygg har vi fått installert bunn- og sidehengslede vinduer fra Norgesvinduet med ett håndtak. Vinduet slår inn og har en lufteposisjon med en glippe øverst dersom man vrir håndtaket grader. Nyere stikkontakter blir ofte levert med barnesikring , men ellers er det viktig å sørge for at det er kontaktbeskyttere på alle strømuttak. Husk også at ovnsdøren må ha en lav overflatetemperatur eller en beskyttelse.


Bruk gjerne en barnesikringslås på ovnsdøren, og vi anbefaler kasserollevern til komfyren, sier Diesen. Apotek Gruppen AS. Barnesikring av skap.


Kryss av på listen nedenfor, så reduserer du risikoen for ulykker. En sikkerhetsgrind kan brukes på flere ulike måter og finnes i mange ulike modeller. Felles for dem alle er at grinden har som formål å stenge en passasje, for eksempel gjennom en dør eller ned en trapp, for barn eller kjæledyr. Magnetisk barnesikring i 4-pakning Sikre hjemmet ditt for barna med en magnetisk barnesikring for skap og skuffer!


Denne smarte sikkerhetslåsen har en magisk nøkkel som du låser opp med. Siden låsen festes på innsiden av skapet, er den heller ikke synlig på utsiden. HJEM OG BARNESIKRING.


Vi håper du vil like å besøke sidene våre! Her vil du finne mange viktige sikringsprodukt som for eksempel trappegrin komfyrvern, kontaktbeskyttelse, hjørnebeskyttelse, skuffsikring, skapsikring, vindussikring,sperrer og låser.

Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine med digitale kvitteringer. Velkommen til Mitt Biltema. Er dette ditt firma?


Vi har mange flotte løsninger, både til sikring under trappetrinn, og til ulike typer barnegrind.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg