mandag 7. juli 2014

Sy barneklær

For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. Kjøp barneklær hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Denne siden ble sist oppdatert 17.


Skavlan forteller at selv om hun elsker mote, kjøper hun lite nytt - også når det gjelder barneklær. Det er mest fordi det er så utrolig mange brukte fine barneklær til salgs, for eksempel på Tise og i bruktbutikker.

En av de store trendene for våren og sommeren er at klærne skal være løse og ermene er store. Toppen er klassisk og pynter opp et enkelt antrekk. Finn ditt favorittstoff og sy deg en topp til sommeren. Kjersti Rakstad Hansen er utdannet industridesigner, holder til i Sandefjord og driver Rakstad Barneklær. Hun designer, syr og hekler klær til baby og barn, og kan sy en del etter kundens ønsker.


Prisene avhenger av stoffprisene og hvor mye jobb det er å sy plaggene. Vet at dette er et gammelt innlegg, men har ikke besøkt bloggen din før og fikk den opp når jeg søkte på “ sy barneklær ”. Herlighet så flink du er!

Og tusen takk for at du orker å lage disse til oss #128512; Jeg skal kjøpe meg symaskin og har tenkt å prøve ut denne buksen. Selv om jeg ikke har barn (enda), er det så kjekt å kunne sy barneklær ! Jeg lærte å sy på folkehøgskolen for 6-år siden, men i studietiden hadde jeg ikke noe spisebord og syinga ble lagt på hylla. Men like etter jul tok jeg meg en storhandel på Stoff og Stil i Trondheim og kjøpte stoff for de neste månedene.


Dette innlegget er ikke laget på en kvel men har holdt på en stund. Sitter som et skudd. Hun er utdannet designer og har sin egen syskole kalt Mange Vrange, hvor hun mellom kurs som Sy din egen 50-tallskjole og Gjenbruk og reparasjon også har kurs i sying av barneklær. Flere ganger er hun blitt kåret til landets best kledde. Jenny Skavlan har i mange år gjort seg bemerket for sin klesstil.


Det har kostet både tid og penger. Nå gir hun gode råd til hvordan. Hei, her er jeg igjen.


Den krona må jeg bare prøve meg på,så det minste tantebarnet mitt på år slipper å gå med tiara utenpå topplue når hun skal være virkelig fin:-) du forklarer så godt og gjør alt så forståelig, tusen takk igjen. Takk til Stof og Stil i Roskilde for stoff til bokens modeller. Mønsteret er enkelt både å tegne av pluss at det er overskuelig å legge på stoffet når det skal klippes ut.


Alt i alt en god trening i det å forstå mønster og sy. Boka sy myke barneklær har mange enkle mønstre som jeg selv gjerne skulle hatt når jeg startet.

Klipp ut et ekstra rektangel, brett langsidene sammen, og sy langsidene sammen. Vreng igjennom og sy sammen endene slik at det dannes et rundt bånd. Sy pannebånd slik som vist i filmen, når du vrenger halveis igjennom trer du båndet på den delen du vrenger halveis igjennom før du legger kantene sammen og syr rundt.


Søkeresultater for Sy barneklær - Haugenbok. Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg