onsdag 30. juli 2014

Helfo fastlegebytte

Helseopplysninger er sensitiv informasjon som ikke bør sendes med e-post. Vi ber deg derfor sende fullmakten til Helfo med brevpost. Husk å legge ved kopi av gyldig legitimasjon.


Her kan du finne og bytte fastlege, og se hvem som er fastlegen din nå. Lær mer om fastlege, bytte av fastlege, egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Når du som helseaktør har avtale med Helfo , får du direkte utbetalt den økonomiske stønaden pasienten har rett til.


En avtale om direkte oppgjør er en personlig og gjensidig forpliktende avtale mellom deg og Helfo. Bytte fastlege - Min fastlege. Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. Hvordan bytte fastlege Finn en fastlege på Legelisten. Søk blant alle fastlegene her.


Fakturaadresse for helseaktører. Anbefalte fastleger. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste fastlege finner du her. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt.


Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per år. Et fastlegebytte er gyldig fra den 1. Persley som fastlege og få tilgang til time på dagen, videokonsultasjon og hjemmebesøk. Fastlege - Bytt til dr. Hvis du flytter fra en kommune til en annen, må du melde flytting til Folkeregisteret.


Du kan velge en av dem, eller beholde den fastlegen du allerede har. På denne nettsiden kan du søke etter en fastlege som du ønsker å bruke. Dersom du skal foreta et fastlegebytte på vegne av barn under år, må du ha en fullmakt. Dette må ses i sammenheng med den helserettslige myndighetsalderen i Norge. Er det ikke ledige plasser på listen?


Informasjon om fastlegeordningen i Horten. Innbyggerne i Norge har rett på en fastlege. HELFO er ansvarlig for oppgjør til behandlere og leverandører utenfor sykehus og refunderer helseutgifter til enkeltpersoner, inkludert frikortordningene.


Helfo er en sentral bidragsyter når tiltak og ordninger iverksettes for å nå de mål som settes for helsetjenesten som fastlegebytte , europeisk helsetrygdkort, frikort for egenandeler, tilbud om helsetjenester gjennom fritt behandlingsvalg m. Virksomheten er en ytre etat under Helsedirektoratet og forvalter ca milliarder kroner årlig. Du får dessuten et ekstra fastlegebytte dersom fastlegen din flytter eller slutter. Da vil du motta et brev fra HELFO med tildeling av ny fastlege. HELFO har også ansvaret for fastlegebytter, blant annet.


Det er her det blir komplisert, for HELFO viser også til en annen nettside, Helsenorge. De reklamerer for akkurat det samme, nemlig at det er mulig å bytte fastlege på deres nettside. Hos HELFO registreres din byttedato som første dag i måneden etter at du skiftet.


Vi mottar opplysningene fra HELFO dager senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg