torsdag 24. juli 2014

Menssmerter og blødning gravid

Menssmerter og blødning gravid

Svangerskap og blødninger hører ikke sammen, selv om det skjer ganske ofte. En blødning bør alltid sjekkes opp. Den kan bety ingenting, eller noe alvorlig.


Som regel sjekkes blødninger med ultralyd for å finne årsaken. Min SA begynte med 2-dager med litt brunt blod på papiret. Må si at akkurat sånn hadde jeg i forrige svangerskap og det gikk bra! Så kom det ferskt blo ganske mye med klumper i, etter en dag kom også smerter som sterke menssmerter , og også i korsryggen og ned mot lårene. En vanlig og ufarlig årsak til blødning helt tidlig i svangerskapet er implantasjonsblødning - at du blør litt når det befruktede egget fester seg i livmorens slimhinne.


Blødning fra skjeden og menstruasjonsliknende smerter, særlig i tidsperioden 6. Sterke menssmerter og en liten blødning. Hvis det er noen trøst hadde jeg bittelitt blod to ganger når jeg var gravid med vesla mi, og hun er en helt frisk og. Når du har blødning og menssmerter under graviditet, er det en økt risiko for spontanabort. De fleste av disse helt i starten. Likevel er det heller ikke unormalt å kunne ha en mensblødning i starten av svangerskapet.


Med forrige måneds svake blødning (som muligens ikke var en menstruasjon, men blødning i graviditet) kan du være 8-uker gravid , og sitter graviditeten uten for livmoren kan det være en farlig tilstand med risiko for indre blødning. Det er derfor ikke slik at det må være. For mange vil dette være svært diffust. Det jeg vil anbefale gravide , og spesielt førstegangsgravide, er å ta en prat med jordmor tidlig i svangerskapet.


Da vil man få mulighet til å snakke om følelser, smerter og engstelse som man kan ha når man vet man er gravid og kjenner sin egen kropp er i endring. Ved blødning de siste tre månedene av svangerskapet legges den gravide direkte inn i fødeavdelingen på sykehuset. Rask og trygg leveranse.


Menssmerter og blødning gravid

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Har av og til litt blødning etter sex. Kan jeg begynne med p-piller for å få mindre mens-smerter og blødning ? Er blødning under sex et tegn på at jeg ikke er gravid.


Store blødninger og menssmerter. Hvordan blø mindre? SVAR: Hei jente år. Så bra at du har hatt så lite blødning med Cerazette. Du kan ta en graviditets test hvis du ønsker.


Menssmerter og blødning gravid

Kan man ha vanlige menssmerter selv om man er blitt gravid ? Vil det si at jeg mest sannsynlig vil blø når ett eventuelt egg fester seg, eller kan det skje uten blødning. Sv: Blødning utenom mens. Jeg lurer på fire ting: 1. Da høres det ut som det kanskje har gått over eggeløsning hvertfall. Spørs jo på hvor lange sykluser du har. Husker du ca hvor lang tid det går mellom hver mens?


Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet. Noen får smerter midt i eller øverst oppe i magen. Slike smerter er ufarlige og blant de vanligste plagene i svangerskapet.


Menssmerter og blødning gravid

Et litt over uker på vei. Har litt mensmurringer som kommer og går. Men i går kveld fikk jeg plutselig sterke menssmerter som gjorde meg veldig nervøs. Det gikk over etter en times tid.


Og har ikke blødd noe. Er det dårlig tegn tror dere? Andre som har hatt lignende? Det var ikke sånn at det st.


Man kan ha festeblødning som er en liten blødning når et befruktet egg fester seg i livmoren, men det er som regel 5-dager etter eggløsning. Hvis du trur at du kan være gravid og den blødningen var en festeblødning så kjøp deg en graviditetstest på apoteket! Hvis du ikke er gravid så vet jeg ikke, er du stresset for tiden?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg