mandag 14. juli 2014

Anbefalte barnebøker

Gavekortet kan du bruke på et stort utvalg bøker og produkter. Gode Klassikerne - Kjøp her! Finn anbefalte barnebøker hvis du ser nå. Bokhandel med stort utvalg, gode tilbud og rask levering.


Velkommen til Haugenbok. Norges raskeste nettbokhandel.

Ofte er det slik at jo eldre barnet blir, jo større er utfordringen med å finne bøker som passer. Her har vi laget en liste med gode bøker fordelt på fire aldersegmenter. Dette er kun våre tips til det vi synes er gode barnebøker , men det er selvfølgelig ingen fasit, da bokpreferanser heldigvis er individuelle. Tiårets beste barnebøker ! Her er barnebokekspert Guri Fjeldbergs Topp ti-liste over de beste barne- og ungdomsbøkene de. Passer for 3-år Hvem-serien tar for seg små og store hverdagsproblemer, som f. Persongalleriet består blant annet av den gule katten, den rosa bamsen og kaninen.


God natt Aschehoug Retro Bildebøker Faktabøker Doktor Proktor David. En av de mest populære kategoriene på Mammut er barnebøker.

Foreldre kjøper både til egne barn og som gaver til barnebursdager. Her er fem barnebokanbefalinger fra Mammut-salget. Duncan vil bare fargelegge. Aalbu, Ragnar: Paisommer.


Når muldvarpen går forbi et bakerivindu blir han utsatt for en uimotståelig fristelse. Fra vinduet siger det en helt utrolig god lukt, og han blir plutselig veldig, veldig fysen. De norske Bokklubbene - De beste forfatterne - rett hjem. Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 29-. Hovedbøkene sendes alltid portofritt.


Se vårt enorme utvalg av barnebøker for de mellom 0-år! Hos Barnas Egen Bokverden har vi de beste barnebøkene til lave priser. Romaner, eventyr og faktabøker til barn.


Barnebøker som skaper leselyst og leseglede! Barnet ditt har hovedrollen i alle våre flotte personlige barnebøker ! Familie, venner, kjæledyr og andre personlige opplysninger skreddersyr boken til barnet. Velg blant våre mange herlige bøker, gjør den personlig og se barnets beste bok. Hver eneste personlige barnebok er unik, spesialtilpasset og håndlaget med kjærlighet.


En personlig barnebok er en opplagt gaveidé!

Serier 6-år Ånden i tekanna Arne Svingen Spinnvill og herlig absurd serie for unger på barneskolen. Rett bok til rett tid. Få nøye utvalgte barnebøker levert hjem til deg med Goboken.


Aldri har litteraturen for barn og unge vært bedre, og aldri har den vært dårligere, mener Guri Fjeldberg. Kritikeren har lest hundrevis barnebøker før hun laget listen over de 1beste. Bokklubben passer for barn fra 0-år og du kan avslutte når som helst.


Legg igjen en kommentar Lørdagens sesjon “ Å lage bøker for barn ” med Sarah Richard , Dave Windett og Gunvor Rasmussen ble en hyggelig affære. Noen barnebøker finner vi frem gang på gang og barna er like begeistret – se hvilke barnebøker 0-år som blir anbefalt av barnehagepedagogen og foreldre! Pedagog og barnehagelærer Pia von Krogh.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg