mandag 28. juli 2014

Nylig oppdaget graviditet

Det er en så fortvilet situasjon. Er ca måneder på vei og om ikke så lenge vil det vel synes. Har vært maks uheldig med timingen, men prøver å glede meg over graviditeten.


Har nylig oppdaget at den ene brystvorten min har en kule inni seg, og den andre brystvo. Det skjedde for dager siden, og eneste jeg har lyst til å gjøre er : spise !

Er det normalt at det kommer små hvite greier ut av forhuden på tissen? Jeg har nylig oppdaget at jeg kan suge min egen tiss. Mange sier at de oppdaget graviditeten ved at de bare gråt og gråt når de så noe helt vanlig på tv, smiler hun. Men mens noen kan le av denne typen endringer, kan det for andre være et stort problem.


Jeg oppdaget nylig at jeg var gravid. Det kom litt som et sjokk da vi har prøvd en stund og jeg har så si ikke hatt menstrasjon på mnd. Har tatt eggløsningstester som har vist at jeg hadde eggløsning som viste at jeg har hatt det (noe som ikke kan stemme).


Hei, jeg er en gutt på år og jeg har nylig oppdaget at jeg kan suge min egen tiss.

Jeg gleder meg ofte til å gjøre dette når jeg kommer hjem fra skolen, men noen ganger greier jeg ikke å vente. Noen som har oppdaget at de. Her finner du informasjon om graviditeten uke for uke, svangerskapskontrollene, vanlige plager og hva du bør passe på som gravid. DNA-analyse av rotten som avslørte at denne arten tidligere har vært ukjent. Slik behandling reduserer risiko for livmorhalskreft med.


Ubehandlet vil av kvinner med CINutvikle kreft i løpet av år, tilsvarende en risiko for kreft på pr år. SVAR: Hei jente år. Takk for at du skrev til ung.


Det at fargen på flekkene er de samme som på kanten av de innerste kjønnsleppene, kan tyde på at det er vanlig pigmentering av kjønnsleppene. Hvis du nylig sluttet å ta hormonelle prevensjonsmidler, eller bruker fertilitetsbehandlinger som klomifensitrat, kan menstruasjonen din være uregelmessig og føre til at du tester for tidlig. Hvis du nylig har vært gravid (selv om graviditeten ikke ble fullført) kan du få et falskt positivt Gravid-resultat. Prioner er smittestoff som bare kan formere seg inne i levende celler. Disse smittestoffene er relativt nylig oppdaget , og det finnes i dag betydelig forskning rundt emnet.


Man regner prioner for å være små proteinelementer som kan formere seg i celler hos dyr og mennesker som er smittet. Enkel blodprøve av gravide kan avsløre flere syndromer. Forskere har funnet små kromosomavvik hos foster ved å ta en blodprøve av mor.

Men testen kan også oppdage avvik som bare finnes hos mor, eller som ikke har noen medisinsk betydning. NAV kan vel være en aktuell arbeidsplass for deg? Enig med den over, hvis du ikke har barn, så flytt mens du kan!


Folk tror de er låst bare pga bolig, men den kan faktisk selges! Jeg kan snakke om å være låst, jeg har flere barn på skole, hus, mann osv. Skulle gjerne flyttet, hadde jeg vært ung o.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg