torsdag 3. juli 2014

Trening og livsstil

Nettbutikken for deg som trener. Klær og utstyr til all trening. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå. Opptil rabatt på treningsklær.


Trening og livsstil

Hundrevis av varer med gode tilbud. Få 1dagers åpent kjøp, og gratis bytte av varen. Finn alt du trenger av treningstøy, treningsutstyr, sunn smartmat og kosttilskudd. Kurs og utdannelse innen helse og livsstil.


Se vår kursoversikt. Også moderat aktivitet som hagearbeid og gåturer gjør positive endringer med kroppen din. Ved å øke ditt aktivitetsnivå kan du: redusere risiko for hjertesykdommer, slag og diabetes. Det siste innen helse, forskning og teknologi, gode råd om trening og kosthol matoppskrifter, nyttige tester, personlige historier og tips til hvordan du kan få det fint hjemme. Det kommer an på hva det vil si å være i form.


Trening og livsstil

Du bør trene fordi du ønsker en frisk og velfungerende kropp som takler hverdagens. Kosthold og livsstil. Trening burde ikke handle om å se best mulig ut. Det gjør også sunne matvaner, en god natts søvn og fokus på stresshåndtering.


Jula er synonymt med mindre aktivitet og mere godsaker, noe som sikkert stresser mange av dere som er opptatt av sunn mat, trening og gode rutiner. Og ja, jeg er der jo litt selv også. Jeg føler meg alltid bedre etter en treningsøkt, og liker å føle at maten jeg spiser gir meg næring og energi.


Livsstil og helse henger sammen. Den enkeltfaktoren som har størst betydning, er fysisk aktivitet. Men kosthol rusmidler, søvnrytme og psykososiale forhold er også av vesentlig betydning. Stort utvalg og rask levering! Vi tilbyr livsstilskurs, helsefremmende trening og klinisk ernæringsfysiologi ved.


For å ha en god helse er det nødvendig at man trives og er fornøyd. Kroppsidealer og ulike bevegelseskulturer - vi tester og analyserer en fitnessfilm. Eksemplet tar utgangspunkt i en valgt trenings- eller instruksjonsfilm. Her har du en oppgave i Kroppsøving som gjør rede for en egentreningsperiode.


Trening og livsstil

Her finner du blant annet en periodeplan og to øktplaner. Styrke trengs for et langt arbeidsliv og for å ta vare på helsa. Oppgaven ser også på uheldige sider ved trening. Dette eksempelet er spesielt for yrkesrettede programfag. Innholdet på sidene består av nyheter, treningsprogrammer, bakgrunnsstoff, tester, produktinformasjon, faktainformasjon og multimedia presentasjoner om de fleste temaer som berøres innen trening.


Prøv Dinepå dager. Her er et 30-dagers kom-i-gang-program med lav terskel som passer for deg som vil bli mer aktiv. Fysisk aktivitet kan være gøy, trivelig og sosialt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg