tirsdag 22. juli 2014

Hvordan behandle ørebetennelse

Praktisk otoskop for hjemmebruk. Lar deg lyse og se inn i ørene. Tilstanden kan gi forbigående nedsatt hørsel. En sjelden gang kan en ørebetennelse spre seg til beinet bak øret – processus mastoideus.


Dette kan gi smerter, hevelse og ømhet bak øret. Alle har lidd av en ørebetennelse på et eller annet tidspunkt.

I følgende artikkel vi vil gi råd om hvordan du kan behandle smertefull ørebetennelse hjemme. En irritasjon i slimhinnene kan føre til at disse blir betente og hovner opp. Otinova er et reseptfritt egenpleieprodukt som forebygger og behandler øregangsbetennelse, ekstern otitt.


Både voksne og barn kan bruke sprayen som er enkel og smertefri å påføre. Men hva med ørebetennelse hos babyer? Imidlertid vil vi her gi deg noen måter å identifisere og behandle ørebetennelse hos babyer.


Alle kan få denne infeksjonen, men det forekommer oftest hos barn eller voksne svømmere. Studier viser at etter trendash;fire dagers sykdom blir prosent bra av seg selv. Hvordan skal man behandle ørebetennelse ?

Vedvarer smertene, bør man behandles av lege, spesielt barn under to. Som regel krever vanlig ørebetennelse ingen behandling. Hos de aller fleste barn går ørebetennelsen over av seg selv etter 2-dager uten annen behandling enn nesedråper og smertestillende medisin.


Hos noen barn forsvinner smerten plutselig ved at trommehinnen sprekker. Hos hunder med tilbakevendende ørebetennelser skyldes ca av tilfellene en underliggende allergi. Det kan være allergi mot noe i miljøet ( husstøv- og lagermidd eller pollen) eller noe i maten den spiser.


Noen barn får dette etter en ørebetennelse , andre kan få det etter en forkjølelse. Kontroll Alle barn som har hatt ørebetennelse må kontrolleres av lege etter seks uker. Halsbetennelse er en betennelse i mandlene i svelget.


Sykdommen kan skyldes virus eller bakterier. Les mer på apotek1. For å hindre at bakteriene blir resistente er det viktig at hele kuren fullføres selv om man føler seg bedre før kuren er fullført.


Det er ikke alltid like lett å gi barn medisin. Når bør du kontakte lege? Dersom barnet ditt er under år og kan ha ørebetennelse. Symptomer på en ørebetennelse kan omfatte fussiness, feber, trekke på øret, dårlig appetitt, diaré og klar eller gul drenering fra øret. En type er infeksjon i mellomøret, og dette er vanlig hos barn.


Symptomene er smerter eller kløe i øret, feber, tunghørte, svimmelhet, væske i øret, og oppkast.

Tonsils betent som et resultat av kolonisering av nasopharynx og kjertel foldene av patogen mikroflora. Komplekset av symptomer og terapeutiske tiltak er avhengig av type patogen. For å bekjempe rhinofaryngitt, er komplisert terapi nødvendig.


Behandlingsplanen avhenger av sykdomsformen og pasientens alder. Hvis sykdommen er mil kan vi begrense oss til lokale antibakterielle stoffer. De tas ved innånding eller ved gurgling. Minsta på klager mye på vondt i øret, og mest sannsynlig så har hun ørebetennelse. En kronisk ørebetennelse er en infeksjon i mellomøret som returnerer igjen og igjen, til slutt forårsaker permanent skade og hørselsproblemer.


Akutt bihulebetennelse har typisk sympyomer som tett nese, smerter eller trykk over øynene eller i kinnet, eventuelt tannpine. I noen tilfeller kan man også ha feber og generelt føle seg i dårlig form.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg