mandag 7. juli 2014

Hellas med barn

Opptil rabatt - bestill nå! Gratis avbestilling! Det er dit vi helst vil reise, og det har reisearrangørene fått med seg.


Utvalget av konsepthotell er også noe som øker og det finnes mange fler hotell å velge mellom for de som reiser med barn og de som vil trene mye i ferien. Senere fulgte en lang periode med isolasjon, fattigdom og fremmedstyre. Hellas for hele familien.

Vurdér lavsesongen. Temperaturene (og prisene!) kan være mer behagelige litt utenfor høysesong, og har du barn under skolealder er det forholdsvis enkelt å legge ferien til ukene før og etter fellesferien. Eller du kan bli på Thassos, nyte livet, maten og honningen de er viden kjent for. Så vi er ganske sikre på at enten du foretrekker et moderne turistområde med stort fornøyelsestilbud eller du søker fred og ro, så finner du det hos oss.


Her er de beste reisemålene for deg som har små barn. Parga ligger som et billedskjønt amfiteater rundt havna. På kveldstid er det en herlig atmosfære: den koselige belysningen på de folksomme tavernaene, duftene fra trekullgrillene, lekende barn og ferierende kjærlighetspar på rusletur i den lune kveldsbrisen.


Perioden som varte fra år 7f.

Veldig mye av det som skjedde i den perioden, har fremdeles betydning for oss som bor i Europa. Lange brede strender, koselige landsbyer, fine hotell og nærhet til det meste. Her tipser jeg om mine favorittøyer, de beste strendene for barn og herlige utflukter du ikke må gå glipp av. Ekspertens tips til gresk øyhopping – Øyhopping er en utrolig morsom reiseform! Best mat, mest romantisk, beste fester, beste strender.


Dere som reiser med barn bør ta en titt på våre barnevennlige Sunwing Family Resorts eller Ocean Beach Club, hvor hele familien vil få en herlig ferie. Hvis du reiser uten barn kan vi anbefale et av våre Sunprime Hotels. Hvis du mister passet, kan du søke om nødpass ved ambassaden. Nødpass krever personlig oppmøte. Ved reise med barn under år kan greske myndigheter kreve at familieforhold må dokumenteres.


Prisene oppgis av partnerne våre, og gjenspeiler gjennomsnittlig pris per rom per natt, inkludert skatter og avgifter som er faste, som våre partnere kjenner til og som forfaller på bestillingstidspunktet. Hvitmalte, små hus med blårutete vinduer. Trange, hellelagte gater med hvitmalte fuger. Enkle trestoler og trebord hvor du får servert deilig, hjemmelaget mat på små tavernaer.


De greske øyer kommer i alle størrelser og utforminger, fra flate og tørre til kuperte og frodige. Samtidig finner du fortsatt den velkjente atmosfæren igjen på enkle tavernaer med pinnestoler under vinrankene. I tillegg finner du TUI Blue For Families på alle våre store greske øyer.


Følgelig er det umulig å ramse opp alle sammen, for ikke å snakke om å gi dem alle en nærmere beskrivelse.

Mens øyhopping kan du hoppe fra øy til øy og oppleve mange forskjellige øyer, da kan du samtidig lete etter drømmestedet for din neste øyferie! I løpet av året gjennomførte Leger Uten Grenser blant annet rundt 26.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg