fredag 4. juli 2014

Ferie i kroatia

Book fly og hotell med Apollo her! Syden og andre varme strøk. Kroatia er lett å forelske seg i. Dubrovnik og Split.


Vakker natur og stabilt sommerværet er viktig, men for mange er atmosfæren og det hyggelige folkeslaget vel så viktig for en vellykket ferie. Velg mellom mange forskjellige reisemål her! Du soler deg på klippene, på de fine rullesteinstrendene eller fra store brygger med badetrapper ned i det klare, blå Adriaterhavet. Selskapet Yacht charter Croatia er et spesialisert utleieselskap for bestilling av motoryachter, seilbåter, megayachter, luksusyachter, cruisebåter og bemannede motor og seilyachter.


Reiser du med små barn bør du kanskje styre unna de største byene som er nevnt i punktet under, og heller ta en titt på de mange små idylliske perlene dette landet kan by på. Om du velger å legge ferien din hit kan du kombinere storby, strender og vakker historie. Sentrum av Split er faktisk helt bilfri, og man kan derfor vandre rundt til fots i stillhet uten bil støy. Bredt utvalg av båter.


Ferie i kroatia

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Flere og flere søker unike type reiser samtidig som de får oppleve de samme destinasjonene, konseptet aktive reiser har virkelig tatt fart. Ta barna med på årets høydepunkt og oppdag dette flotte ferielandet. Her skal du finne nyttig informasjon, tips, råd og lenker til steder du kan besøke og aktiviteter du kan oppsøke mens du er på ferie.


Bekreftelsen kommer med en gang. Og det beste: I forhold til andre feriesteder får du luksus og uforglemmelig ferie til en billig pris! Turkist vann som frister enhver, mat som vil ta deg med på en kulinarisk reise, gamle byer og historisk arkitektur som imponerer, og ikke minst det at du får alt dette til veldig rimelige priser. Husk leiebil til ferien ! Bestill og samle poeng. Den 1mil lange kysten mot Adriaterhavet kantes av sjarmerende landsbyer, strender med krystallklart vann, pinjetrær, sypresser og grønne øyer i det glitrende havet.


Ferie i kroatia

Bloggen er skrevet med kjærlighet og ærbødighet og et ønske om at flest mulig skal dra sørover og oppleve dette vakre landet! Trafikkulturen kan oppleves som noe mer aggressiv enn i Norge. Bruk gangfelt, og vær ekstra oppmerksom i trafikken. Fotgjengere kan bli bøtelagt for å krysse gaten ved rødt lys.


Promillegrensen er 0. Maden er ofte inspireret af det italienske middelhavskøkken, som aldrig skuffer. Vi har idéer, erfaring og lidenskap. I år har vi tatt imot svenske, norske og danske sjømenn og gitt tips om inspirerende seilruter, naturhavner, bukter, og restauranter.


Ferie i kroatia

Hovedstaden og det økonomiske senter er Zagreb. Stort utvalg av båter. Morsomt cruise ved kysten eller på åpent hav. Inntrykk etter ferie er mange og gode.


Vi fikk god hjelp både før og under reisen. Målgruppen er folk som er interessert i naturisme, samt at de over 40. Her kan du være naken på ferie : Naturistenes paradis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg