mandag 21. juli 2014

Middagsforslag ukemeny

Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Se våre spennende oppskrifter her. Ny ukemeny med varierte middagstips hver uke. Du får inspirasjon, enten du vil ha en middag som er rask, sunn, barnevennlig eller tradisjonsmat.

Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Nå har vi satt opp en ukemeny med sunne middagstips for deg.


Når ukens middager er planlagtnbsp;sparer du ikke bare tid og penger, men trolig kalorier også. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Hva har du lyst på til middag i dag?


Vi har samlet våre beste middagstips - alt fra pannekaker og supper, fra kjøtt til vegetar, fisk og barnevennlig middag, håper det smaker.

Bak bloggen Fru Timian står tobarnsmor og matentusiast Marit Røttingsnes Westlie som begeistret formidler ukomplisert, ujålete og god mat. Etter hektiske år som markedsfører i hovedstaden flyttet hun til Østfold og gjorde engasjementet for god og enkel mat til en livsstil. Ny uke – nye dager å fylle med gode middager! Som vanlig er det litt av hvert i forslaget til ukemeny fra meg.


Dette kan du bruke det til. Tørt brød er perfekt ingrediens i en rekke oppskrifter. Her får du tips til å spise opp brødet, slik at du sparer både penger og miljø.


Alle fortjener en smaksrik middag! Disse er i tillegg høvelig sunne og tar under en halvtime å lage. Middag på under minutter I denne ukesmenyen fra Studentkokeboka finner du retter som alle kan lages på under minutter. Alle har en middag som de spiser ofte, og nesten aldri blir lei av.


En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. Middagstips - oppskrifter på enkel, sunn middag Usikker på hva du skal handle inn til middag denne uka? Vi har samlet et stort utvalg av oppskrifter på gode og enkle middagsretter med svin, kylling, laks, kjøttdeig og fiskeburger. Nytt skoleår - ny ukemeny med handleliste.


Siris Matapp – med mange enkel og greie middagsforslag. Inkludert en egen kategori for 20-minuttersvarianter. Vi er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte.

Les mer i våre betingelser og i vår personvernerklæring. Med KIWI PLUSS-app kan du enkelt melde deg inn, se din bonus, kjøpshistorikk og lese om fordelene i KIWI. Hvorfor stå inne i timesvis og lage mat, når du kan nyte de siste sommerdagene ute?


Ukemeny , oppskrifter: Fem middager på tjue minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg