fredag 1. august 2014

Svensk navnestatistikk

Svensk navnestatistikk

Navnestatistikk fra mange land. Lister over vanlige navn henta fra offisielle kilder. Også lister med godkjente og avviste fornavn, navnelister fra uoffisielle kilder og lenker til telefonkataloger.


CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Svensk navnestatistikk publiseres senere denne måneden. Derfor blander vi navnene på våre kjære. Dette var en kortform av navn som begynte på Ás-, som Ásfríðr og Ásgærðr.


Kanskje ser vi noen fellestrekk? For sjansene er vel ganske store for at det er minst én Emma og én William i barselgruppen din? Danmark bare med navnet Ylva. Tabellen nedenfor gir en detaljert oversikt over populariteten til kvinnenavnet Ylva i noen av de landene hvor statistikk er tilgjengelig.


Tone er et kvinnenavn med opprinnelse i det norrøne navnet Þorný som er dannet av gudenavnet Þórr og nýr, ny. Norge med navnet – Sverige har over 10. Du kan ogs lese om navnestatistikk for Grnlan og for Island.


De to mest populre jentenavnene i Sverige har han imidlertid liten tro p. Pontus er en skandinavisk form av Pontius, som har flere opprinnelser. Det er: dannet av greske póntos (gresk: ποντος), hav. Pontianus, et romersk navn som betyr fra Pontia (i dag Ponzia). Det at skifte fornavn er mest udbredt øst for Storebælt. De har så mange fine navn i sverige.


Er du på jakt etter drømmenavnet, kan du godt se utover landegrensene. Dette er de mest populre navnene hos sta bror 21. Link til svensk navnestatistikk - SnartMamma - Mteplassen kken Bom. Her er de mest populre svenske navnene - Aftenposten 21. Sk p navn - Navn - SSB 26.


For tredje år på rad troner Alice toppen av svensk navnestatistikk på jentesiden. Blant guttenavnene er det også heller kjedelig lesning skal vi tro navnestatistiker i SSB, Jørgen Ouren. Hilde Stray Due HildeStrayDue) Twitter Gratulerer med dagen, Ingrid Alexandra. Emma er igjen tilbake p topp over mest brukte jentenavn. Gaute er et norsk mannsnavn som stammer fra det norrøne Gauti, som igjen er dannet av ordet gautr, det vil si mann fra Götaland (Gautaland) i Sverige eller, enda tidligere, goter.


Amadeus er et mannsnavn med opprinnelse i latinske amare, å elske, og deus, gud. Barn i magen Gravid 2. Logg inn for å følge dette. Sitter og leser organisasjon og ledelse og der dukker dette ordet opp i forbindelse med reaktive og proaktive endringer av organisasjoner.


Men jeg finner ikke i ordboka hva inkrementell betyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg