mandag 7. august 2017

Lørdagsmiddag tips

Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Steamed buns eller dampede, myke brød er noe som ofte serveres som asiatisk gatemat, og er noe av det mest populære du kan spise for tiden. Her er de fylt med kylling, vendt i en søt og spicy saus.


Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.

Dette kan du bruke det til. Tørt brød er perfekt ingrediens i en rekke oppskrifter. Her får du tips til å spise opp brødet, slik at du sparer både penger og miljø.


MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Som saftig, hel kylling som står og go´gjør seg i ovnen. Ved siden av serveres en go fyldig peppersaus laget på sjyen som kommer fra kyllingen under steking.


En enkel, smakfull og imponerende lørdagsmiddag ! Alle har en middag som de spiser ofte, og nesten aldri blir lei av.

En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat. Nyheter og innsikt om søndagsmiddag. Lær det du trenger å vite om Tysklands lekre viner.


Tyskland er kjent for sine forfriskende rieslinger, men dette landet har mye mer å by på. Hva skal man finne på da? Er litt lei Taco og lasagne, og ikke snakk om gryteretter og pizza. Noen som har en god ide eller to til noe deilig man kan kose seg med på en lørdagskveld?


Ja, jeg glemte å kjøpe kjøttdeig, og orker ikke stresse meg ned på butikken for å kjøpe. Jeg hadde tenkt å lage pose-gryterett skjønner dere. Ikke si wok, da jeg er drittlei wok. I kjøleskapet og fryseren har jeg bla svinekjøtt, grillmat, pesto. Ja, har dere noen tips jenter?


Tenker litt biff, pita eller pizza. Men morro å høre hva andre skal ha! Vennligst la dette feltet stå tomt.

Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Mer grønt, mindre porsjoner og kalorifattige drikkealternativer kan gjøre midjen slankere i året som kommer. Enkel lørdagsmiddag for Jeg er ingen mester på kjøkkenet, men det hender jeg glimter til og får til noe som smaker godt.


Den siste tiden har jeg vært mer aktiv på kjøkkenet enn på lenge, kanskje det er våren som er i anmarsj? Bloggernes beste tips til en kjapp og god middag. Og dersom fantasien din har en lei tendens til å møte kjøkkenveggen, har vi spurt et par bloggere om å dele deres beste og enkleste middagstips med oss. Start dagen med en god frokost!


Har dårlig tid den dagen jentene kommer, men vil lage noe godt og ordentlig, Noen tips ? Her finner du tips til sunn hverdagsfrokost og deilige helgefrokoster for hele familien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg