fredag 25. august 2017

Svie i urinrør

Ikke sjelden dreier det seg om en betennelsestilstan men svien kan også være meddelt, som oftest fra prostata. Kronisk eller det som kalles subkronisk prostatitt kan som eneste symptom ha svie i urinrøret. Hormonet stimulerer skjoldkjertelen til å produsere og skille ut skjoldkjertelhormonene tyroksin og trijodtyronin.


Svie i urinrør

Kvinder har et kortere urinrør end mænd. Her finder du information om urinrørets anatomi og funktion samt de lidelser og tilstande, der kan forårsage svie i urinrøret. Urinrør Disorders Diagnose.


Hvis det er steiner som er funnet under eksamen, kan legen beslutte å fjerne dem eller foreskrive medisiner. Noen dager er jeg helt sikker på det kommer fra urinrøret, mens andre dager kan det føles som det er irritasjon på glans. Er det kraftig svie og smerte ved vannlatningen og kanskje i tillegg hyppig vannlatning, bør du søke lege og ta med urinprøve.


Er det bare lette plager, kan du prøve å drikke rikelig et døgns tid. Dette kan være med å skylle ut bakterier i blære og urinrør og du kurerer deg selv. Jeg er en kvinne på år. For ca år tilbake fikk jeg gjentatte urinveisinfeksjoner i forbindelse med samleie med samme partner.


Tilslutt fikk jeg permanente smerter i urinveiene uten påviste bakterier i urinprøve. Symptomene er smerter og svie i urinrør og smerter i nedre del av urinveien. Hver gang jeg er på pencillinkur får jeg med 1 garanti nældefeber og svamp i underlivet.


Ved den sidste behandling fik jeg nældefeber som forventet men ikke gener af svampeinfektion. For snart to måneder begynte jeg å få svie i penis. I begynnelsen var det veldig svakt, jeg trodde det var bare noe jeg innbilte meg.


Så økte intensiteten gradvis. Svien kjennes oftest langt ut i urinrøret, men også lengre inn. Hvad er svie ved vandladning hos mænd?


Vandladningen kan ledsages af sekret (udflåd) fra urinrøret. Svie ved vandladning hos mænd. Nogle vil også føle et konstant ubehag i urinrøret, smerter eller ubehag bag skambenet, i mellemkødet eller pungen.


Innsnevring av urinrøret betegnes på fagspråket uretrastriktur (uretra = urinrør , striktur = trangt parti). En innsnevring av urinrøret kan være lokalisert i ytre del av urinrøret eller i indre del av urinrøret (inn mot blæren). Magesmerter: Smerter i nedre del av magen, altså i livmor eller eggstokker, som ikke kan forklares som menssmerter, kan være tegn på en seksuelt overførbar sykdom. Nå, en måned senere er smertene nederst i magen borte, men jeg har svie i urinrøret som kommer og går i løpet av dagen. Det kjennes ut som det er rett inn i urinrørsåpningen at det svir.


Svien trenger ikke komme mens jeg tisser, men hvis det gjør det, er det i slutten av tissinga det svir. Alle med plager i form av svie og eller utflod bør oppsøke lege for å få fastslått om dette er noe smittsomt. Det lønner seg ikke å gå og vente på at det kanskje går over av seg selv. Dette er særlig viktig hvis plagene kom etter en seksuell kontakt, så du ikke smitter videre til en ny partner.


Super godt forum jeg fandt her :o) Skal høre om den der d. Noen kan også oppleve å få smerter i nedre del av magen, i ryggen eller oppleve å få blod i urinen. Ved øre urinveisinfeksjoner er infeksjonen mer alvorlig, og man kan oppleve smerter, feber, kvalme og oppkast. Tilstanden er karakterisert ved svie , smerter og ubehag i underlivsregionen. Det kan være smerter over blæren, i penis og langs urinrøret.


Typisk er det at pasienten har ubehag i perineum, som vil si området mellom pung og endetarm. Det er også karakteristisk at smertene stråler ut til lårenes innside og mot endetarmen. På disse sidene kan du lære mer om daglig pleie og råd om hvordan du kan løse vanlige underlivsproblemer. I tillegg finner du beskrivelse av sykdommer i sammenheng med urinveier og underliv, og råd om riktig legemiddelbruk ved disse sykdommene. Ha kunne ikke finne noe unormalt og hadde ingen forklaring på dette.


Alt i urinrør og blære så helt fint ut. Av og til litt svie og noen ganger bare som kiling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg