tirsdag 29. august 2017

Fiskeretter

Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet. Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på.


Fisk er en fantastisk råvare som kan brukes til mye. Prøv ut nye måter å tilberede og servere fisken på.

Hyse er en nydelig fisk som vi burde spise mer av. I hvert fall bør du slå til hver gang du kommer over den i fiskedisken. Den er på samme måte som torsk veldig lett å bruke i kjøkkenet, og denne smaksintense paprikarøren gjør susen. Vinteren er sesong for noen av de aller flotteste råvarene.


Herlige kamskjell smaker ekstra godt med fenikkel og vinterens beste sitrus. Denne lekre retten gjør seg godt når du skal imponere litt ekstra. Oppskrifter på fisk og sjømat finner du her.

De beste oppskriftene enten du ønsker enkel hverdagsmat eller retter som kan imponere når du skal ha gjester. Fem ingredienser er alt du trenger til denne lekre lakseoppskriften. Fennikel og sitronpepper gir herlig smak til den Crème Fraîche-baserte sausen SALMA får ligge å godgjøre seg i her.


MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. I MENY får du både Torsk, Ørret og Laks i praktiske aluminumsbokser du setter rett i ovnen. Wok er en matlagingsteknikk som benyttes i østen. En wok er laget av svært tynt metall, og med sin buede fasong går tilberedningen raskere.


Få over 1opskrifter på lækre fiskeretter fra Karolines Køkken. Tenker du at det er vanskelig å lykkes med fisk i en travel hverdag? Vi har nå samlet enkle og gode middagsretter du garantert vil få til. Masor tenga regnes som signaturretten fra den nordøstindiske provinsen Assam, som ligger inneklemt mellom Bangladesh og Himalaya. Det er en lett og syrlig fiskerett, med få ingredienser til å være en indisk klassiker.


Ukemeny: Tradisjonelle fiskeretter til middag Foto: Øystein Klakegg Lettsaltet torsk med baconsmør og erter, laks med agurksalat og en moderne vri på ørret i wraps med eggesalat er ukens smakfulle middagstips. Hvis du har barn som ikke er spesielt glad i fisk kan du prøve å lage fiskeretter som inneholder ingredienser du vet barna liker – som bacon, hjemmelaget potetstappe eller pasta. Ofte er det ikke mer som skal til for at barna begynner å like fisk.

Heldigvis er det bare toppen av det digre isfjellet som heter morsomme og gode fiskeretter. Fire frekke fiskeretter. Vi begynner med en helt enkelt rett med stekt torsk.


Du kan bruke lettsaltet (som kalles lettsprengt i butikken) torsk også. Den stekes i olje og smør i stekepanna uten noe fiksfakseri. Mere end 5lækre opskrifter på fisk og fiskeretter , grøntsagsretter og kødretter.


Hva med sushi eller en pokesalat? Ovnsbakt laks, hjemmelaget fiskegrateng eller fiskesuppe? Her finner du middagstips med fisk som passer både voksne og barn.


Er du blant dem som synes at det er for mye jobb å lage fisk til middag? I så fall kan du velge frossen i stedet for fersk fisk. Det gjør det mye enklere og billigere å ha fisk til middag. Vi tilbyr fiskeretter som alternativ til hovedretter.


Showing all Bakt steinbit med tilbehør. God ovnsbakt steinbit som alternativ til våre. Deilige fiskeretter. Lær deg å lage disse næringsrike og smakfulle fiskerettene.


Christine Gulbrandsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg