fredag 25. august 2017

Gave til 18 åring

Finn morsomme, annerledes og kule gaver til 18-års dagen! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Deilige gaveartikler til liten og stor.


Her har vi noe til mor og far, søster og bror.

Vennegaver, bursdagsgaver. Joda vi har det meste. Gaver til han, henne, mamma, pappa og venner. Ser du etter tips en fin års gave ? Da har du kommet til riktig sted.


Her gir vi deg flere smarte gavetips som kan passe både som bursdagsgave eller julegave til åringen. Vi garanterer at du vil finne noe hos oss som - åringen både vil få bruk for og nytte av, uten at man trenger å tømme bankkontoen for å ha råd til det.

Klikk hjem gaven i dag! Kjøpe -årsgave til gutt eller jente? Her finner du opplevelser som gave til gutt og jente. Et gavekort på en opplevelse gir et minne for livet. Gutten har blitt myndig og fortjener noe ekstra fint.


Her er nyttige gavetips til - åringen ! Sist oppdatert: 28. Du er invitert i en skikkelig -årsfeiring, og sønnen din, nevøen din, broren din eller kompisen din forventer en gave med det lille ekstra. Hva gir man til en 18-åring? Er du ute etter tips til gave til åring ? På denne siden gir vi deg flere smarte gavetips som kan passe både som bursdagsgave eller julegave til åringen.


Kanskje dette kan hjelpe deg på vei til å finne den perfekte års gave ? Masser av tips til morsomme og annerledes -årsgaver i ulike prisklasser. Både til jente og gutt. Rask levering og billig frakt. Hadde jeg takket nei til førerkort ville jeg nok ikke fått en så dyr gave !

Men er litt mer spesielt enn andre bursdager, så litt større sum enn en vanlig bursdagspresang er nok vanlig tror jeg ja. Leter du etter en gave til en - åring ? En opplevelsesgave varer livet ut, og kan være nettopp det - åringen ønsker seg. Se alle opplevelsesgaver her. Gi en gave som forandrer verden og hjelp mennesker ut av fattigdom.


Du bidrar til at samfunn bygges opp igjen ved hjelp av utdanning og jobb. En -årsdag markerer overgangen til voksenlivet og skal foreviges med en minneverdig -årsgave. Som - åring er man myndig og får lov til å gifte seg, kjøpe sigaretter og alkohol, stemme og du kan anskaffe førerkort.


En -årsgave bør gjerne markere dette steget fra barnestadiet inn i voksenlivet. Jeg er blitt invitert i en bursdagsfest i mars, jubilanten blir år(jente). Jeg har null peiling på hva jeg skal gi i gave , kan dere hjelpe meg?


Om noen dager fyller en god venninnes datter år, og vi er invitert i selskap. Er det noen som kan foreslå hva skal vi kjøpe i gave til henne? Nå ville vi bare gi henne en gave som skiller seg litt ut fra det vi vanligvis gir, siden det tross alt er -årsdagen hennes. Hun tenger jo på papir da normalt sett, og er kjempeflink.


Julegave til - åring. Vi vet, det er kjempevanskelig å kjøpe julegaver til en - åring ! Det må ikke være for voksent, men heller ikke for barnslig. Det holder altså ikke med servise eller leker, så du må finne noe morsomt i midten til den nesten-voksne.


En gave som priser åringen ! Uansett hva slags gave du har lyst til å gi bursdagsbarnet, har vi et komplett utvalg til deg her på gaveideer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg