torsdag 24. august 2017

Mental helse trondheim

Mental Helse Trondheim deltar på KFU sitt fellesmøte med representanter. Vi har meldt saker, med spørsmål til Trondheim kommune. Vi mener det skal være lov å ha det vanskelig og at mental helse skal være like lett å prate om som fysisk helse.


Mental helse trondheim

Det nye fylkeslaget har kontor på Steinkjer, samlokalisert med FFO og andre interesseorganisasjoner. Du kan nå dem hver tirsdag fra kl. Kjøpmannsgata finner du et lavterskel, rusfritt treffested. Vi serverer brødmat, kaffe, te og annen drikke, og middagsmat. Trondheim kommune har en rekke tilbud der du kan få hjelp hvis du har det vanskelig eller lære hvordan du tar vare på din psykiske helse.


Mestringstilbudet er lavterskeltilbudene i Enhet for psykisk helse og rus. Alle tilbudene forutsetter aktiv deltakelse fra den enkelte bruker. Kommunale helse - og omsorgstjenester. Dersom du ønsker en oversikt over kommunens tilbud knyttet til psykisk helse eller rus, kan du besøke hovedsidene for psykisk helse eller rus.


Mental helse trondheim

Bestill online og spar opptil ! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Rask levering - dagers åpnet kjøp. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Vi jobber for økt åpenhet om psykisk helse , forebygging av psykiske plager og et bedre psykisk.


Kondisjon og mental helse : Reduserer trening medisinbruk mot psykiske lidelser hos eldre? Doktorgradsprosjektet til treningsfysiolog Trude Carlsen benytter data fra Helseundersøkelsen i Nord-Trøndelag til å studere sammenhenger mellom kondisjon, depressive symptomer og tidlig død. Treffsted er lavterskeltilbud som skal være lett tilgjengelige, og som ikke krever henvisning eller at det fattes vedtak på tjenesten. Tjenesten er gratis.


Tilbudet er åpent alle hverdager i tidsrommet 09. Om master i psykisk helse. Master i psykisk helse er et samlingsbasert masterprogram for deg som jobber med psykisk helse hos barn, unge eller voksne.


Mental helse trondheim

Studiet er lagt opp slik at du skal kunne jobbe ved siden av. Friskliv og mestring er et tilbud for deg som ønsker støtte til endring av levevaner og bedre mestring i hverdagen. Det er ønskelig at du før henvendelse ser gjennom tilbudene våre og gjør deg opp en mening om hva som kunne være aktuelt for deg.


Olavs Hospital i Trondheim. Han har i tillegg en doktorgrad i nevrovitenskap. Skriv din omtale på minimum 1tegn på feltet ovenfor #128521; 2. Gi poeng under #128578; 3. Rådet er et strategisk og rådgivende organ for enhetene som møtes regelmessig.


Mental helse trondheim

Informasjonsbrosjyre for brukerrådet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg