fredag 11. august 2017

Svimmel når jeg legger meg ned

Jeg bare satt på pcen, og når jeg snudde meg virket det som om jeg var en smule brisen. Det har vart siden kl nå. Det blir verre når jeg ser opp, eller ned. Og når jeg legger meg ned , eller lukker øynene er det akkurat samme følelse man får når man snurrer mange ganger rundt, og så legger seg ned. Akkurat nå er klokka 04:den 16.


For akkurat timer siden våkner jeg opp helt plutselig og var svimmel , kvalm, jeg kaldsvetter og var ustø da jeg reiste meg.

Jeg gikk inn på badet og prøvde å roe meg ned. Tok et par slurker kaldt vann også. Plutselig begynte alt å. Men du bør være oppmerksom hvis rommet går rundt når du legger deg ned ,. Er du svimmel og har stiv nakke,. Det var en lettelse å få vite hva som feilte meg , sier han.


Flere som kan føle seg litt småsvimmel når de legger seg ned ? Når jeg legger meg i senga på ryggen føler jeg at kroppen svever og jeg blir litt rar i hodet. Ikke slik at rommet spinner, men føler meg mer i ubalanse.

Samme kan skje hvis jeg legger meg på sofaen. Føles nesten som jeg svever gjennom. Er en norsk, uavhengig nettside hvor forbrukerne selv skriverlegger inn. Hvis du gr med krystallsyken over lang tid slik som meg oppstr det en fare ved at. Hver gang jeg lener meg bakover, eller legger hodet mitt ned , for eksempel nr jeg skal sove eller legger meg ned p sofaen, s blir jeg svimmel.


Det er skikkelig plagsomt, jeg aner ikke hva som er opp og ned på rommet. Har vært plaget i flere uker med dette. Blir såå svimmel akkurat når jeg legger hodet ned på puta. Det samme skjer akkurat når jeg står opp av senga og sitter på sengekanten.


Da går det helt rundt for meg. Etterpå kjenner jeg ingenting. Symptomene er der ikke lenger enn rundt sekunder, og er noe som har skjedd nylig. Jeg mistenker kanskje at det er vitamin mangel,.


Du har kanskje kjent deg svimmel og følt at alt går litt rundt når du reiser deg for fort? Jeg ble livredd og fikk ikke sove mer. Siden dette skjedde har jeg følt meg litt svimmel hele tiden men verst er det når jeg skal legge meg ned.


Da jeg skulle legge meg i går kveld opplevde jeg noe lignende som første gang. Jeg hadde lagt meg i sengen , lå og leste. På lørdag fikk jeg et brutalt møte med badegulvet, blei så svimmel at det svartnet for meg og jeg gikk ned for telling.

Der låg jeg og klorte meg fast og svetten rant mens kvalmen kom sigene. Har vert små svimmel siden desember nå. Hver gang jeg legger meg ned på puta svartner det og alt sviver, og føler at øynene bare ruller rundt. Jeg er i perioder plaget med svimmelanfall.


Da vil jeg anbefale å kontakte lege, sier han. Det finnes ikke ett bestemt fasitsvar på hvorfor du blir svimmel når du trener. Noen ganger kan det være treningen i seg selv som er årsaken, for eksempel ved en intensiv aktivitet som kroppen din ikke er godt vant med. Psst: Rabdomyolyse: Flere og flere trener på seg den livstruende diagnosen!


Ja jeg opplever det nå. Da jeg kom til fysioterapeut forklarte jeg hva slags stress og angst tanker jeg hadde hatt , han sa bare umiddelbart at jeg hadde fått stramme muskler og måtte ROE ned. Men at jeg er svimmel når jeg bøyer hodet frem og tilbake, spesielt når jeg hodet tilbake.


Er også svimmel når jeg rister hodet frem og tilbake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg