fredag 18. august 2017

Strikke kjole baby

Denne siden ble sist oppdatert 02. Gjett om eg skal strikke KJOLE (R)! Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her!


Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Ved å melde deg på samtykker du til våre vilkår.

Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på skjørt og kjoler til voksne og barn. Design by Marte Helgetun så dagens lys 30. Det startet med en enkel blogg, og utviklet seg raskt til å bli til så mye mer. Designene i denne babykatalogen strikkes i Dale Baby Ull og Lille Lerke. Myke og behagelige garnkvaliteter som tåler maskinvask og holder seg fine etter lang tids bruk.


VI har et stort utvalg av kjoler til barn. Spekteret er stort. Vi har nydelig kjoler fra dundelina.

De er fulle av utsøkte detaljer vevd i sammen til en historie som preger hele kolleksjonen. ALPAKKA SILKE inneholder baby alpakka og mulberry silke. Nydelig myk og eksklusiv kvalitet.


Plagget må vaskes separat. Alpakka til denne kvaliteten kommer fra Peru og Bolivia. Silke kommer fra Kina. En blogg om garnbutikken, hverdagsliv, linker til strikkeoppskrifter.


Gratis frakt fra 6kr. Oppskrift på babykjole. Strikk hver del for seg. Jeg har gjennom årenes løp fått meg en ganske stor samling av oppskrifter. Vid modell med lange ermer og knepping bak i nakken.


Husk å strikke det passe stort til å tulle inn en baby i. Velg et mykt deilig garn som for eksempel Dale Baby Ull som kan vaskes i maskinen. Tepper blir brukt mye og i lang tid. Dette nydelige babysettet finner du oppskriften til her. Det har stoppet litt opp med flettejakken igjen.


Så da fant jeg meg noe annet å strikke , en liten søt kjole ved navn Eileen dress.

Mønsteret har jeg funnet og kjøpt inne på Ravelry. Velkommen til DROPS Design! Garnpakke med eksklusivt, supermykt 1 kasjmirgarn fra Italia, Solo Cashmere.


Kasjmirgarn er det mykeste og luneste garnet man kan strikke plagg i, og det egner seg derfor ekstra godt i babyplagg. Kjolen på bildet er strikket i fargen Satin Coral, men fås i alle garnfarger. Garnpakken inneholder oppskrift og alt garnet du trenger for å strikke genseren. Garntypen er Pure Eco Baby Wool – et 1 økologisk og mykt ullgarn fra Dale Garn.


Det er så mange søte, skjønne,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg