tirsdag 29. august 2017

Marokko reise

Marokko reise

Marokko Reisepakker. Bestill og samle poeng. Finn fantastiske tilbud på reiser. Beskyttet av reisegarantifondet. Restplasstilbud på pakkereiser. Alltid gode tilbud. Fantastiske tilbud på storbyferie. Din reise begynner her.


Marokko reise

Med fokus på bransjekunnskap og solide samarbeidspartnere reiser du alltid trygt med oss. La deg friste av våre fantastiske opplevelser i land over hele verden! Folkemylderet, ukjente dufter og et voldsomt vareutvalg gjør det til en spesiell opplevelse, og du kan finne fint og rimelig håndverk skinnprodukter, keramikk og vakre interiørsaker. Praktisk informasjon. Liker man å reise rundt, er det gode muligheter.


Den vakre turen mellom Tacheddirt og Imlil bringer en opp i Atlasfjellenes sne, og så er dette utgangspunkt for en skitur. Oukaimeden, som ligger ca. Stemningen er magisk og byens rosa fasader har lenge fascinert og forført mennesker fra alle verdenshjørner, akkurat som den spesielle kontrasten mellom gammelt og nytt har gjort det. Norwegian flyr direkte, og reisen tar rett i underkant av fem timer. Fez er den eldste av disse og ble grunnlagt på 700-tallet, kort tid etter arabernes ankomst til landet.


Marokko reise

Fez´ gamle bydel er i dag den største middelalderbyen i den islamske verden, og myriadene av småbutikker, moskeer, keramikkverksteder og esler lastet med alskens varer kan være overveldende. Her er det mye å kjøpe og enda mer å titte på. Skreddersydde klær, skinnvarer, gull og sølv, kopper og messing, tepper og annet håndverk fyller gjerne bagasjen på reisen hjem. Spennende utflukter Agadir er også et utmerket utgangspunkt for utflukter.


Du kan bestille kun flybilletter til Taghazout, eller du kan sette sammen din egen reise ved å legge til hotell for deler av reisen. Du kan også bestille en pakkereise med fly og hotell for hele oppholdet. Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving Norge AS! Kjapt og lekende lett å booke med. Se mer og bestill drømmeferien her!


Marokko reise

Eksotisk og tilgjengelig, eksklusivt og rimelig. Monumentale fjell, gylne strender. Kaotiske marke øde ørken. Det var noe med blikkene og vibbene man fikk, det var noe med atmosfæren. Du får konkludere som du ønsker å konkludere - det er ikke så nøye for meg - faktum er at dette er inntrykket vi sitter igjen med etter vår reise.


Langs middelhavskysten ligger fire spanske enklaver: Ceuta, Melilla, Peñón de Vélez de la Gomera og Peñón de Alhucemas, i tillegg til flere øyer, inkludert Perejil og Chafarinas. Da er reiseklar-brosjyren noe å ta med seg. Den gir en oversikt over forholdsregler du bør ta før du reiser, og hvilken bistand du kan få fra en utenriksstasjon når du er på reise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg