tirsdag 8. august 2017

Gravid rett etter mensen

Det går an å være gravid selv om man har mensen , men det er sjeldent. Kan man bli gravid rett etter mensen ? Så, hvis du ikke aktivt prøver å bli gravid , er det alltid tryggest å bruke sikker prevensjon når du har sex, uansett når det er i løpet av syklusen. Det er mulig for deg å bli gravid på denne tiden av syklusen din, men lite sannsynlig.


Bamser som ikke kan vaskes legges bort i et par år til barnet er eldre og ikke sutter på kosedyr. Bamser kan være like fulle av kjemikalier som klær, men havner mye oftere i munnen.

SPØRSMÅL kan man være gravid selvom man får mensen ? Rett etter mensen , rett før mensen eller mi. Så, ja, du kan bli gravid før og etter mensen. Ifølge fødselslege Dr. Robert Zurawin, av Babycenter.


Zurawin sa en typisk periode varer i fem dager. Hadde sex dager etter mensen. Er helt sikkert uten grunn, men trenger at noen sier til meg at man ikk.


For skulle man klart å få EL da så har man ingen livmorslimhinne som egget kan feste seg i, for den har man nettopp blødd ut.

Rett før mensen er livmorslimhinnen på sitt tykkeste og da kan ett egg feste seg, men man nå jo ha EL da. Fikk mensen lørdag morgen. Er det noen sjanse for å bli gravid rett etter mensen ? Var ferdig med mensen ca tirsdag.


Nå ble jeg litt nysgjerrig. Siste dag var tirsdag. Det er ikke så unormalt for min del at det ikke varer så lenge, men denne gangen var det kanskje litt mer vondt enn det pleier.


De siste par dagene har jeg hatt det som kjennes ut som eggløsningssmerter, mye. Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Sv: Mensen men likevell gravid ? Rjentejeg heller tør ikke ha noe forhåpninger. Men jeg har vært noen dager over før men ikke 4-dager over tr. Men hva om jeg har veeeldig lang syklus denne måneden jeg tør rett og slett ikke ta en test.


SVAR: Hei Så fint at du skriver til ung. Du stiller et vanskelig spørsmål fordi man vet ikke når man har en eggløsning i syklusen. For mange er det rundt dager etter siste menstruasjon, men de.

Hvordan kunne jeg bli gravid dagen før ventet mens, og positiv test uker etterpå? Skulle hatt mensen for dager siden. Tok test i morges og d. Stress, svangerskap, våkenetter, amming enda, barnet er mnd. Da hadde jeg også lavt østrogen og måtte ha østrogen tilført for å ha menstruasjon. Ingen stoffskifteproblemer eller andre underliggende greier.


Jeg vil derfor råde deg til alltid å bruke prevensjon uansett når du har sex. Mensen starter rett før 13-års alder og opphører når kvinnen er drøye år i snitt,. I utgangspunktet er det ikke særlig stor sannsynlighet for å bli gravid under mensen. YEYE:) Hos de aller fleste kommer mensen med til dagers mellomrom, men av og til kan mensen utebli.


Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid. Det er klart at har man et sterkt ønske om å bli gravid og hele tiden tror man er det, så tenker jeg at det er naturlig at man leter etter tegn. Har tre barn og er.


Det er nok rett at kroppen din oppfattet det som at du begynte på sukkerpillene da du ikke tok de to siste pillene på brettet. Men dette skal uansett ikke ha noe å si, det er nærmest umulig å bli gravid mens du har mensen eller i dagene rett etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg