onsdag 23. august 2017

Barnas london

Bo i sentrum av det som skjer. Velg blant flere hotell i ulike prisklasser. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.


Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Til London med barn.

Her er mye å oppleve, og det er mange spennende og lærerike ting man kan gjøre. London har et vell av muligheter for barn, og nedenfor er noen tips for deg som er i tvil om hva du skal finne på sammen med poden. De to lokalfødte sumatratiger-ungdommene og deres to foreldre står nok frem som den aller største attraksjonen. Området Bugs er tilegnet allverdens småkryp. Ingen andre steder i London kan de besøkende komme ansikt til ansikt med haier og pirajaer, eller få muligheten til å stryke hånden over vennlige, men vanligvis menneskesky stjernefisker.


Alle våre hotellpriser er også inkludert frokost, noe som normalt ikke er inkludert hos de store turoperatørene. Jeg har selv testet ut alle hotellene vi tilbyr i London , og kan derfor garantere at de holder en akseptabel standard.

Bøkene er lagt opp etter det smarte Gatelangs-konseptet. Her er flotte, fargerike tegninger og lærerike tekster. Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Barnas egne reiseguider. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!


Her er ei liste med forslag og informasjon om anbefalte aktiviteter for barn i storbyen London. London Zoo er en flott dyrepark med fokus på truede dyrearter. Opplev historie, kunst, teater, og shopping i både merke-varebutikker, varehus og markeder. Her finner du restauranter med mat fra hele verden, men også tradisjonelle engelske puber.


Der står alle barns rettigheter samlet. På London Aquarium kommer du ansikt til ansikt med haier og pirajaer, eller får muligheten til å stryke hånden over vennlige, men vanligvis menneskesky stjernefisker. Du kan attpåtil adoptere din egen hai. Inntektene går til forskning og annet arbeid til dyrenes beste.


The London Duck Tour fungerer både som buss og båt. Brettspill fra Bokklubber Brettspill med gatekart fra London.

Etter å ha kjørt forbi London Eye,. Fra spillere og oppover. Morsommere jo flere spillere som deltar. Mange spillvarianter. Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt.


Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Guiden til en vellykket storbytur med barn - laget i samarbeid med Lonely Planet.


Storbyen på barnas premisser. London er en skikkelig weekendfavoritt blant nordmenn, og fly til London er ofte billig. Shoppingen i London er svært bra og det finnes mange severdigheter. Det er smart å bestille pakkereiser til London , da sparer man ofte penger. London ligger på begge sider av elven Themsen i Sørøst-Englan omtrent kilometer fra munningen i den Engelske kanal.


London er så full av spennende opplevelser for voksne og barn at vi bare kan gi en kort oversikt over noen av godbitene. Bruk det til å planlegge en fantastisk Londontur med familien, men husk at det kan være vel så spennende å bare legge ut på egenhånd uten alt for mange planer, ta undergrunden, kjør londonbusser eller finn dere en ledig plass i de mange grønne parkene. Det er billig å reise til London med barn, og byen har et vell av muligheter for alle. Fire dager og én attraksjon hver dag, er et godt og stressfritt tips.


London for barn er absolutt interessant, spennende og lærerikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg