onsdag 9. august 2017

Selskapsleker barn

Selskapsleker barn

Fest- og Selskapsleker for både Barn og Voksne. Nordens største utvalg! Barna stiller seg i kø med en improvisert fiskestang som de fisker med etter tur.


På andre siden av forhenget sitter en voksen med en godtepose pr. Napp litt i snøret når posen er festet til kroken, og la barna dra inn storfangsten. Tips: La bursdagsbarnet få fiske først.


En eller annen variant av denne leken har du sannsynligvis vært med på tidligere. Den fungerer like godt på selskapet ditt – spesielt hvis du vil ha lek som er litt nedpå (kanskje er du usikker på om du overhode vil ha selskapsleker på festen din). Tips og ideer Selskapsleker for barn. Alle barn elsker bursdag!


Selskapsleker barn

For en vellykket barnebursdagsfeiring er det i tillegg til bursdagsmat og drikke, viktig med underholdning og leker for barna. Har du mindre barn , har vi også forslag til selskapsleker for de minste. Bursdag hjelper deg med alt til barnebursdagen.


Ferdige pakkeløsninger for temabursdager med pynt, kakemiks, snacks og godteri. LEKER FOR STØRRE BARN ! Dette er et lekehefte for alle som er ferdig med de små uskyldige barnelekene. Her er det mer fart – mer morro – og større utfordringer! For å tilpasse heftet til ulike grupper har jeg prøvd å samle noen leker for alle smaker. Leker og letekøy til barn skal være noe som er morro og lærerikt.


Finn populære leker som stimulerer barn sin naturlige fantasi og nyskjerrighet. Les også om selskapsleker såvel som leker til gavetips til julegave, bursdagsgave og andre gaver til barn. Denne morsomme leken løser garantert opp stemningen. Her blir voksne menn og kvinner med sterkt konkurranseinstinkt til barn igjen på null komma svisj!


Gjestene deles inn i to lag, og utstyres med vester eller armbånd slik at alle ser hvem som er på hvilket lag. Denne leken passer best hvis det er mange barn med. Tre eller fire personer sitter ved siden av hverandre på en seng.


Døren ut til de andre barna er lukket. De tre eller fire personene velger seg ut hvert sitt navn av barna på ut siden av døren og forteller hverandre hvem de har valgt. Her er noen tips til bursdagsleker for små barn.


Har du større barn , har vi også forslag til selskapsleker for skolebarn. Sett på fengende rytmer og la barna danse. Plutselig stopper du musikken, og da gjelder det å stå helt stille – uansett stilling!


Selskapsleker barn

Den som beveger seg er ute av leken. Fortsett til det bare er vinneren. Det er ikke bare barn som leker i selskap.


En selskapslek for voksne kan løse opp stemningen og bringe mye latter og morsomme historier i ettertid. Når barna kommer, kan bursdagsbarnet eller noen andre stå i pølseboden og selge maten. Fin måte å holde barna unna kjøkkenet, de kan velge hva de vil ha, det blir litt mindre søl, og man trenger ikke å stille alle solo- og colaflaskene på et bord etc. De andre deltakerne står i en ring og holder hverandre i hendene. Selskapsleker : I barnebursdager, familiesammenkomster, på fester og i tilstelninger for barn , er det ofte maten som står i fokus.


Men sannheten er at det barna oftest liker aller best med disse happeningene, er aktiviteter og leker! Under gir vi forslag til leker, spill og aktiviteter som egner seg godt å bruke som selskapsleker. Da skal man gjøre følgende: Ta en tampong på hver side av kjekene. Deretter drikker deltagerne glass med vann.


Jeg var på 60-årslag i oslo med Avis bilutleie nylig. Vi var da ute på en plass som het Kavringen? Her hadde vi ulike aktiviteter. Den mest gøyale var der vi ble delt inn i flere lag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg