torsdag 3. august 2017

Bytte fastlege på nett

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Bor du ikke på samme adresse som barna dine? Du kan også sette deg selv og barna dine på venteliste.


Det er bare mulig å stå på én venteliste av gangen.

Hvordan bytte fastlege Finn en fastlege på Legelisten. Her finner du en oversikt over alle fastleger i Norge, med brukervurderinger og gode filtreringsmuligheter som kan hjelpe deg å finne ut hvilken fastlege som passer best for deg. Søk blant alle fastlegene her.


Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per år. Et fastlegebytte er gyldig fra den 1. Fastlegeordningen sender deg en melding om hvilken fastlege du er tildelt.

Det kan oppleves som et problem, og du bør ha en fastlege i rimelig nærhet av der du bor, råder lederen i Norsk forening for allmennmedisin. Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. Kontakt fastlegen på nett Kom i kontakt Stadig flere fastleger tilbyr tjenester via helsenorge. Hvis ditt fastlegekontor er med i ordningen kan du logge deg inn og komme i gang i dag.


Lær mer om fastlege , bytte av fastlege ,. Hvis legen din tilbyr digitale tjenester via helsenorge. Informasjonen på helsenorge. Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke fastlegen.


På HELFO sine sider finner du listen over alle fastlegene sortert etter fylke og kommune, og du vil også se hvilke som har ledige plasser. Du vil også kunne bytte direkte her ved å logge inn med MinI BankI Buypass eller Commfides. Gå ned til bytte fastlege , da er du inne på samme type side som du var på tidligere (før du logget inn). Noen er så glade i den fastlegen de har at de blir stående på listen til en fastlege langt unna. Da kan du velge ønsket kommune, trykke der, og så kan du både bytte lege og sette deg på venteliste.


Hvis du setter deg på venteliste, vil du kunne se hvilken plass du har.

Stort og smått om din helse. Slik bytter du på nett. Etter at du har logget deg inn med minID vil du komme til en side som viser hvilken fastlege du har per dags dato. Vil du bytte trykker du på bytteknappen.


Minner om at behov for medisinsk hjelp via nett (e-konsultasjon) koster ca. Vi kommer til å beholde mailen til sekretærene til bruk av ikke-sensitiv kontakt. Vi vil oppfordre alle, spesielt studenter, til å ha fastlege der hvor de oppholder seg. Kommer du fra andre steder i landet og melder flytting til Bergen har du rett til å få tilbake din tidligere fastlege dersom du flytter innen år. Eneste forutsetning er at legen har ledig plass på listen sin.


Endringen gjennomføres inne på nettsiden til Direktoratet for e-helse. Nå kan du selv bytte fastlege på Trygdeetatens nettsider. Hopp til navigasjon Hopp til innhold. Bytt fastlege på nett. Innlogging til offentlige tjenester på nett.


Se eiendom - informasjon om eiendommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg