onsdag 2. august 2017

Styrketrening armer

Muskuløse overarmer er det ultimate symbolet på styrke. For å få mer muskuløse overarmer må du trene både forsiden (biceps) og baksiden (triceps). Det er faktisk triceps som raskest gir synlige resultater. Det finnes svært mange øvelser for armene. Usikker på hva du skal trene i morgen, og har lyst til å trene litt styrke?


Prøv gjerne en av mine økter for skuldre og biceps! Her finner du øvelser som trener armer og skuldre på nivå 1. I tillegg berører flere av øvelsene områder som buk, rygg og bekken. Hensikten med øvelsene er å bidra til at utøveren i større grad greier å utvikle kraft i en instabil setting. Få sterke og veltrente armer med disse øvelsene. Her trener du ikke bare armer , men også andre muskelgrupper som rygg, bryst, skuldre og kjerne.


Repetisjonsantall og sett kan legges opp som en sirkel og utføres 2-runder. Og det er ikke alltid slik at armene er underutviklet, noen ganger kan de være vel så godt utviklet som resten av kroppen, men likevel ønsker man seg de litt større og mer muskuløs. Her får du oppskriften – tips du bør teste ut med en gang. Tren armene hyppigere. En muskel som skal prioriteres bør trenes ofte, med høy frekvens.


Dette vil du også merke dersom du deltar på gruppetimer med styrketrening. Dersom du ikke går på styrketimer, men har lyst til å få mer markerte armer , finnes det også noen øvelser som er bedre enn andre, og som du enkelt kan gjøre selv. Hold en manual strakt, rett opp med den ene armen , mens du støtter overarmen med den andre ledige hånden. Senk vekten kontrollert ned bak hodet, og løft tilbake til utgangsposisjon og full utstrekk. Uansett bør du stå slik at du klarer å gjennomføre planlagt antall repetisjoner med god teknikk.


Hold kroppen i en plankeposisjon og armene strake og strukket ut foran deg. Med strake armer løfter du armene først rett oppover og så ut i en V-form, mens du presser brystet lett frem og trekker skulderbladene ned og bak i ryggen. Etter eller flere uker med konsekvent styrketrening , kan du endre din rutine for å gjøre det vanskeligere. Les også: Styrkeprogram for hele kroppen – uten utstyr Hvilke øvelser bør du gjøre?


Styrketrening armer

Hvis du ikke vet så mye om styrketrening , bør du vurdere å bruke en personlig trener som hjelper deg med å konstruere programmet. Et styrketreningsprogram bør omfatte øvelser for de store muskelgruppene i bein, armer , mage, skulder og ryggmuskulatur. Begynn alltid med lett oppvarming i 10–minutter. Musklene bør være gode og varme når du skal ta i. Nettbutikken for deg som trener.


Klær og utstyr til styrketrening. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå. Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her!


Styrketrening armer

Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Alle varer sendes direkte fra lager i Oslo rett hjem til deg. Få 1dagers åpent kjøp, og gratis bytte av varen.


Løft opp armen på samme side, til den er på høyde med brystet ditt. Teknikk triceps extension med strikk: Gjør som visst på bildet og hold strikket i begge ender. Den øverste armen skal du presse ut i albueleddet, slik at den er strekt over hodet.


Styrketrening armer

Varier belastning med hvor du holder strikket med den nederste armen. Styrketrening er supereffektivt for å sette i gang forbrenningen og komme i bedre form. Alt du trenger er et par håndvekter og vårt effektive program som sørger for at du får trent hele kroppen ved hjelp av bare seks enkle øvelser.


Jeg ser mange som varmer opp på sykkel eller tredemølle før styrkeøkta. Personlig foretrekker jeg å bruke dynamiske tøyeøvelser. Ved å tøye med bevegelse før styrketrening skaper du både økt bevegelsesutslag og aktivering. Armene kan av de fleste trenes mindre enn mange er klar over.


Har du et godt og fornuftig treningsprogram er det tilstrekkelig å trene de store muskelgruppene som trenger mye trening, for armene er involvert i mange slags øvelser. For eksempel bidrar biceps blant annet i alle trekkøvelser for den øvre delen av ryggen. Drømmer du om å lufte et par flotte, veltrente og sterke armer denne sommeren? Dette effektive, skreddersydde programmet gjør prosjektet mulig.


På bare fire uker kan du med enkle og overkommelige øvelser få både mer definerte og sterkere armer – og dermed en mer symmetrisk kropp. Skal du for eksempel gjøre push ups eller benkpress, der du trener bryst og skuldre, kan du holde en strikk eller et kosteskaft foran deg, og vri skuldrene og armene over bak ryggen din så langt du klarer, før du fører armene tilbake foran deg igjen. Prøv å holde strake armer gjennom hele bevegelsen og gjør dette noen ganger. Stå på tær og strake armer med skulderbreddes avstand mellom hendene. Bøy i albuene og senk brystet ned mot gulvet samtidig som du fører det ene kneet mot albuen.


Skyv deg tilbake til utgangsstilling og gjenta øvelsen med motsatt ben. Muskler som blir trent: brystmusklene, skuldre og armstrekkere (triceps). Om du ønsker å vite hemmeligheten bak de store armene til styrkeløfteren Andrè Midtby, så for all del ikke spør han om hvilke øvelser han anbefaler for biceps og triceps (fremsiden og baksiden av armen ). Store armer – og alt annet du noen gang måtte ønske deg – får du ved å trene tunge baseøvelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg