fredag 11. august 2017

Hva koster abort

Kan jeg være gravi og hva koster en abort ? Uansett hva faren til barnet måtte si, det er en kvinnes rett å ha siste ordet angående abort eller ikke, så lenge hun er over år. Abort kan utføres frem til 18. Er hun under år, er det opp til foreldrene. Såklart er det vanskelig å gå hen å ta abort om du vet partneren din er uenig med deg, men du har Norges lov på din side. Det er du som skal bære frem.


Hva koster abort

Prevensjon etter abort. Du kan bli gravid igjen kort tid etter abortinngrepet. I forbindelse med forundersøkelsen på sykehuset vil du få veiledning og råd om prevensjon.


Men det er interessant at ingen vet hvor mye en abort koster , mer enn ditt og mindre enn datt er liksom ikke et faktasvar. Begynner å lure på om dette er en statshammelighet. Politikere starter umiddelbart talen om Ja til fri abort som om jeg er i gruppen fanatisk prest med pornoskjegg og dukke på en kost. SVAR: Hvis man er gravi må man ta kontakt med lege, helsestasjon for ungdom, jordmor eller gynekologisk poliklinikk på sykehuset direkte. Kirurgisk abort skal gjøres inne 12.


Hva koster abort

Men hvordan går egentlig en abort til? Og hva er forskjellen på medisinsk og kirurgisk abort ? En kvinne som ønsker å utføre en abort har rett til å gjøre det før utgangen av graviditetsuke 12. Vurderer du abort ? Ta kontakt innen uker, dvs. Dette gjøres sammen med deg. Tjenesten er gratis.


Uansett kan det lønne seg alltid å ha en kondom i vesken og vite hva det vil si å ta en abort eller angrepille. De siste to dagene har jeg vknet om morgenen med store smerter p venstre side av magen rett over hoften. Det kan jo vre at det er diverse ting som gjr at rekkeflgen br vre helt anderledes. Hva sier abortloven?


Hva koster abort

Du m srge for ha gyldig reiseforsikring som gjelder i Tyrkia. Da er det en helt vanlig fødsel uten noe ekstra. Dersom en for eksempel bruker epidural eller man må ha keisersnitt, blir det dyrere. Så jo mer komplikasjoner det blir under en fødsel, jo mer koster det.


Lønnskostnader for personalet spiller også inn, særlig når fødselen tar lang ti sier Jørgensen. Min datter på år har blitt gravid med kjæresten etter å ha droppet kondomen et par ganger. Fordi hun studerer i Danmark, har hun ikke fast lege i Norge lenger. Det holder at du tar kontakt med veterinæren din over helgen( det er vel kanskje mandag når du leser dette) Det finnes en abortsprøyte som heter Alizin som faktisk kan framprovosere abort helt opp til 45d etter parring, men jo før jo bedre, selvfølgelig.


Dere kan få veiledning og hjelp av helsesøster, jordmor eller fastlegen til kjæresten din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg