fredag 4. august 2017

Grønnsaker oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!

At kyllingwok er populært er ikke rart! Rettene er lette å lage og kan varieres med mange typer grønnsaker. Ferdige woksauser er glimrende å bruke, så blir det enkelt å lage en god wok. Legg grønnsaker i en ildfast form eller langpanne. Dryss over olje, eddik og sukker, krydre med frisk timian, salt og pepper.


Vend alt godt sammen og sett formen midt i stekeovnen. Enkel og god pølsegrateng med grønnsaker , makaroni og ost på toppen.

En barnevennlig hverdagsrett som metter mange. Oppskrifter til alle anledninger! Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon.


Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat. Fargerikt og sunt tilbehør! Ovnsstekte rotgrønnsaker som pastinakk, gulrot, kålrot, jordskokk, hvitløk, rødbet, gulbete og polkabete passer til høstens middager.


Alle rotgrønnsaker kan brukes på denne måten, så her er det bare å blande sin egen favoritt. En stuing lages av en litt tykkere saus. Bruk bare gulrøtter eller en blanding av ulike grønnsaker når du skal lage en stuing. Røkt kolje er fint følge til en grønnsakstuing.


Kylling kan erstattes med svinekjøtt eller oksekjøtt. Tips: Ikke vær engstelig for å bruke litt høy varme, varmen er veldig viktig for å bevare saftigheten i ingrediensene. Også er det bedre å steke i flere omganger enn å steke for mye om gangen. Nå er endelig norske grønnsaker og bær her. Nyt norsk mat og få inspirasjon til mange gode oppskrifter på Lises blogg.


Ny oppskrift på bloggen!

Deilig chicken curry med masse knasende grønnsaker , peanøtter og koriander! Like god i ukedagene som i helgene #128578; Kjekt hvis du vil teste oppskriften! Knasende sprø og syrlige.


Syltede grønnsaker passer perfekt til falafel i flate brø eller til retter med både fisk og kylling. Merk at du kun skal velge en av grønnsakene nevnt under til mengden syltelake i oppskriften. Tips: Syltelaken kan krydres med smaker som chili, frisk ingefær, sort hel pepper, nellik, allehånde, kanel, sitronskall eller laurbær. La ønsket krydder få koke.


Varm stekeovnen til 2°C. Rens og del grønnsakene i staver, legg i en ildfast fat og vend inn olje, salt og pepper. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Her finner du fremgangsmåten til en deilig blanding av bakte rotgrønnsaker. Se oppskrift på Lises blogg. Tørkede urter egner seg like godt som friske urter.


Skrubb poteter med tynt skall og del i båter. Poteter med tykt skall skrelles. Opplysningskontoret for frukt og grønt – frukt.


Alt fra rene grønnsaksretter til oppskrifter som inneholder fisk, kjøtt eller andre ingredienser. Bruk menyen til høyre for å finne dine ønskede oppskrifter med grønnsaker. Grove scones med grønnsaker oppskrift med kalorier, allergener og pris.


De bør spises nystekte, men er også supre å fryse. Grønnsaker og fisk passer kjempegodt sammen, og ved å lage en slik alt-i-ett-form, så gjør middagen seg selv i ovnen mens du kan gjøre andre ting. Server med kokte poteter, pasta eller godt brød til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg