fredag 3. februar 2017

Strikket body gratis

Strikke babyklær: Patentstrikket body. Test ut denne gratis strikkeoppskriften på strikket body til ditt lille nurk. Passer både til gutter og jenter, og du velger fargen helt selv. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen.

For kort tid siden ble Målfrid mormor til lille MIO. Hun designet og strikket da dette spesielle mønstret og kalte det MIO. Dagens oppskrift: Kongsemne body av Olaug Kleppe.


Last ned strikkeoppskriftene som PDF – helt gratis ! GRATIS STRIKKEOPPSKRIFTER. Gratis strikkeoppskrifter fra Du Store Alpakka: BABY - BARN - VOKSEN - ALLE. Klikk her for å se vårt store utvalg av garn fra Du Store Alpakka.


Rund hals og lue strikket i Kid Mohair og Nordlys.

Hals og lue strikket i Kid Mohair og Nordlys. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt. Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling.


Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f. Genseren på bildet er strikket i gråfargen Silver Lining, som er lett spettet, mens fås i mange andre farger også. Størrelser fra 1-år. Zara Plus er et 1 superwash ullgarn, som kan maskinvaskes på grader. Den spesielle spinningen gjør at strikket ser veldig jevnt og fint ut i dette garnet.


EDIT: Noen som har oppskrift på en glattstrikket body ? Eller tips til hvor jeg kan få tak i det? Følg lenken nedenfor for å gå til oppskriften. Din nettleser er utdatert!


For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Mens man venter på at et lite gull skal komme til verden, kan man kose seg med å strikke babyklær. Denne er strikket i Dahle sitt babygarn og pinner nr 3.

Jeg elsker at strikke babytøj, og jeg elsker at glæde nybagte mødre i omgangskredsen med den bløde minimode. Den lille babybody er ideel til forår og sommer og supernem at strikke. Den strikkes i det blødeste økologiske bomuld fra Onion, der forhandler lækre garner i de fineste farver. Derfor har vi her samlet en masse strikkeopskrifter til baby.


Du finder både betalte og gratis strikkeopskrifter til baby her på siden. Find mange baby strikkeopskrifter her på siden. Her på side finder du en stor liste med masser af baby strikkeopskrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg