tirsdag 14. februar 2017

Bibs smokk

Riktig type smokk kan være en trøst og en leke for ditt barn. Velg rett smokk til ditt barn. Utforsk vårt store utvalg av smokker i dag! Byhappyme fyller år! I den anledning kan du spare hele på utvalgte varer.


Stort utvalg, kjøp din nye Sykkelbib i dag!

Utvalg av smokker hos Luxplus. Gratis og rask levering, kjøp i dag! BIBS Supreme symmetriske smokk er en klassiske smokk. BIBS Night nattsmokker har en selvlysende ring som kan sees i mørket av både foreldre og barnet selv.


Bibs rund smokk Rust. Pris NOK 3inkl. NYHET Kan brukes fra nyfødt til barnet ikke lengre bruker smokk. MySmokkesnor Nordic 3in- Light grey.

Våre bestselgende smokkelenker. Suttehode er rundt slik at det minner mest mulig om morens bryst. Smokkens design er slik at den gir minst mulig irritasjon rundt munnen. Knestrømper med bred ribb. Leker og utstyr til barn.


Strømpebukse med stor sløyfe. Velger du å designe din egen BIBS smokk , er det utallige kombinasjonsmuligheter. Kjøper du smokker fra BIBS er det stk´s priser og her kan du helt fritt velge farge, tekst og motiv på hver enkelt smokk. Den har en selvlysende ring som lyser opp i mørket, så foreldre og barn kan finne smokken om natten. Farger hverdagen med denne lekre serien av smokker i alle regnbuefarger!


Suksessen med det karakteristiske runde skjoldet og den kirsebærformede smokken har gitt komfort og trygghet til spedbarn i nesten år. Smokken er utviklet med tanke på å tilfredstille barnets sutterefleks. BIBS er en serie av babyprodukter, som har vært på markedet i mer en år.


Runde smokker er den smokketypen som minner mest om mors bryst. BIBS SUPREME SILIKON er en fargerik serie med smokker laget av silikon. Den symmetriske smokken er den klassiske smokk , som har vært benyttet i mange år.


Den store fordelen med denne smokken er, at den alltid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil.

Samtidig kan smokken gi barnet følelsen av trygghet. Enkel bestilling og rask leveranse! Lag din egen smokk med ditt eget bilde, motiv og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.


Denne smokken kommer i et vell av vakre farger til både jenter og gutter. Smokkene har rundt hode fremstilt i naturgummi som føles fløyelsmyk og fleksibel, og selve formen på smokkehodet er designet slik at det minner rent anatomisk om et bryst. Smokken minner om mors bryst, som bringer trygghet og trøst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg