fredag 3. februar 2017

Eksem i underlivet behandling

Eksem i underlivet behandling

Skincity er din hudpleieklinikk online. Få anbefalinger av våre hudterapeuter. Kjøp for 9kr, få gave på kjøpet. Stå i mot tegn på hudaldring. Sleep Mask Face Retinol.


Til en ekstra fin pris! Men eksem og plager i underlivet kan ha mange årsaker, og derfor bør du alltid sjekke deg hos lege før du går i gang med noen som helst form for behandling. Ikke utsett å gå til legen Den eneste måten å finne ut av hvilket utslett eller type eksem du har i underlivet er å få det sjekket av legen. Takk for spørsmålet ditt.


Kløe i underlivet slik du beskriver kan ha mange årsaker, og forstår du har vært plaget lenge. Deler noen tanker først under rundt problemstillingen. Diabetes og inkontinens kan være medvirkende årsak til eksem i underliv. Enten som følge av soppinfeksjon eller irritativt eksem i huden.


Behandling av eksem. Det viktigste i behandling av eksem er god hygiene, systematisk krem- og salvebehandling, forhindre tørr hu unngå kløe, redusere irritanter og unngå kjente utløsende matvarer. Sol og saltbad har god effekt på mild og moderat eksem. Kortisonkrem er imidlertid nødvendig i de fleste tilfeller. Alle som har hatt det på andre steder av kroppen vet akkurat hvor irriterende og ubehagelig den tørre huden eksem fører med seg, er.


Angela Lamb sier til Women´s Health Mag at tilstanden kan arte seg som et rødt, kløende utslett når det dukker opp i underlivet ditt. Det er egentlig ingen ting som forårsaker det, sier hun. D: Noen ganger kan vi smøre huden i underlivet for mye. Som behandling forsøker vi hos noen å holde det helt tørt som behandling , og sove medforhuden tilbake om mulig. E: Hvis du må bruke kortisonkrem hyppig i underlivet , vil en hudlege vurdere kortisonfrie kremer som protopic og elidel.


Ringorm er en svært overdiagnostisert lidelse, der smitten forutsetter nærkontakt med dyr (ofte kyr eller marsvin) – psoriasis og eksem kan også ha runde utslett og er langt mer vanlig. Candida er vanlig i munnhulen, i underlivet hos kvinner og i hudfolder (f.eks. under brystet). Du kan få eksem over alt hvor du har hu så ja, det er mulig å få eksem i underlivet. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt.


En del årsaker er enkle å behandle, men mange sliter med kløe gjennom flere år og får kun midlertidig bedring ved behandling. For mange er seboreisk eksem noe som kommer og går over tid. Noen legemidler kan brukes jevnlig for å forhindre at utslettet blusser opp igjen. Drøft varighet av behandlingen med legen din. Noen opplever at eksemet blir verre i perioder med mye stress eller dårlig søvn.


Eksem i underlivet behandling

Er selv plaget med det i underlivet i perioder, men også på andre steder på. Hvis det er psoriasis, krever det annen behandling enn eksem ? Akutt eksem er preget av rø hoven og kløende hu eventuelt med. Utslett i underlivet kan ha flere ulike årsaker.


Våre hudleger tilbyr utredning og behandling av alle vanlige årsaker. Kjønnsvorter: Kjønnsvorter skyldes en infeksjon i huden med såkalte Papillomvirus. Finn klinikker, priser og les anmeldelser.


Eksem i underlivet behandling

Oftest forsvinner kløen ved enkle tiltak eller behandlinger. I noen tilfeller kan det være lurt å oppsøke lege for utredning og behandling. Dersom du har prøvd egenbehandlingstipsene vi har gitt deg og plagene ikke forsvinner i løpet av et par uker.


Dersom plagen skyldes underliggende sykdom, kan legen også sørge for at du får behandling for denne. Legen din kan skrive ut andre typer legemidler på resept. Vær oppmerksom på at kløe i underlivet hos menn ofte kan være tegn på en klamydiainfeksjon. Hvis du har forsikret deg om at det er sopp du har, og ikke bakteriell vaginose, kan du behandle sopp i underlivet med Diflucan. Vid behandling oavsett metod finns risk att inflammation uppstår i vävnaden som kan ge bestående vulvasmärta.


Eksem i underlivet behandling

Kondylom i vestibulum bör av detta skäl behandlas med försiktighet. Rådgör alltid med din läkare om vilken behandling som är lämplig just för dig. För behandling av psoriasis i underlivet används ofta en svag till medelstark kortisonkräm som även har en bakterie- och svampdödande effekt.


Starkare kortisonpreparat ska undvikas där hud ligger mot hud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg