torsdag 9. februar 2017

Gravid uke 5 trøtt

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Fant ut at jeg var gravid for en uke siden. Har siste dagene begynt å føle meg litt uvel.


Gravid uke 5 trøtt

Er trøtt hele tiden (kjempetrøtt, gjesper hele tiden) og uvel. Uvelheten kommer og går litt. Noen ganger i bølge med kvalme. Er det innbilning eller? Kan man merke det så tidlig?


Er litt bekymret for jo. Symptomer kjenner du som regel ikke før i uke 4. I uke er mensen forsinket med én uke. Alt om symptom, blødninger, spontanabort, trøtthet osv. Det som gjør at jeg blir ekstra trøtt tror jeg, er at det er så lite å gjøre.


Gravid uke 5 trøtt

Det kan gå dager hvor jeg ikke får noe å gjøre før i 15-tiden. Jobber i et prosjekt som skal vare ut april, muligens uti mai. At dagene er nokså kjedelig er jo nok til å bli trøtt. Hjelper jo ikke at jeg er gravid - trøtt i tillegg. Jeg var også mye trøtt før jeg fant ut at jeg var gravid.


Har alltid vært en trøtt person, men hadde perioder i januar der jeg var ekstra trøtt , og det va nok på grunn av at jeg var gravid. Fant det først ut i februar på grunn av andre årsaker. Jeg fant ut i dag at jeg er gravid. Har hatt symptomer i 2-uker.


Du er kanskje mer trøtt enn vanlig, og kan også ha hodepine. Egget er mm stort og kan ses med det blotte øye. Det har satt seg fast i livmorslimhinnen. Morkaken (placenta) dannes rundt egget. Rundt prosent av norske gravide blir sykmeldt en eller flere ganger i løpet av svangerskapet.


Jeg tok (!) eksamener uker før tvillingene ble født. Jeg kjenner jeg har veldig motstand mot å være syk bare fordi jeg er gravid. Jeg føler meg ikke syk, bare veldig trøtt og sliten. Jeg skal legge til at jeg kastet opp i mer enn mnd. Det som for et par uker siden var etterlengtede symptomer, er kanskje i ferd med å bli irriterende plager.


Mange opplever stikninger og ubehag nederst i magen og noen må tisse ofte fordi livmoren tar mer plass. Knøttet er nå mm langt, hjertet har begynt å slå og anlegget for organene legges. Nå kjenner mange ett eller flere symptomer på at man er gravid. Det er vanlig å være trøtt , kvalm og kjenne seg oppblåst.


Gravid uke og 8. Etter flere prøverørforsøk har jeg endelig blitt gravid ! De siste to dager har jeg blitt veldig bekymret for at det ikke er noe inni der. Jeg har hatt et par dager med småkvalme, men ellers har jeg ikke hatt NOEN symptomer. Etter eggløsning øker kroppens temperatur med cirka grader og holder seg slik frem til neste menstruasjon. Hvis du måler morgentemperaturen for å fastslå når du har eggløsning, og oppdager at temperaturen holder seg forhøyet mer enn to uker , så kan det være et tegn på at du er gravid.


Kroppen din prøver å fortelle deg den viktige beskjeden. Pass på å få nok hvile. LES OGSÅ: Nei-mat for gravide. Har du bestilt time for svangerskapskontroll?


Hvis ikke, er det på tide å begynne å tenke på det nå. Første svangerskapskontroll skal skje i uke 8–1 og gjøres for å se etter at alt er. Hei jeg er gravid i uke nå og er så trett hele tiden, jeg vil bare sove.


Uke trøtt hele tiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg