tirsdag 21. februar 2017

Badedrakt baby

Føl deg sommerfin på stranda i våre deilige badedrakter. Bredt utvalg hos Ellos! Mote i alle størrelser! Fra jakker, bukser til topper. Sjekk ut Baby Badedrakt.


Pyrets badedrakt for baby i morsomme farger og tøffe mønster.

Kjøp badedrakter hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. De første årene i badebassenget er det mest sannsynlig en sikker badebleie babyen har bruk for, men så fort barna slipper bleien, er det enten badedrakt , bikini, badebukser eller kanskje en heldrakt i smart design, som skal til. Her på Jollyroom vil vi gjerne gjøre både barn og foreldre fornøyde. Det er dessuten mer og mer vanlig at badedrakter og bikinis for barn er laget av materialer med solfaktor, som beskytter huden mot skadelige UV-stråler.


Det er altså ingenting som står i veien for at man finner en badedrakt eller bikini som barna synes er fin, og som samtidig møter de voksnes krav til kvalitet og funksjon. Mønstret badedrakt. Størrelser for 2-år.


Frill rundt midjen.

Shop Badedrakter til Barn hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Badedrakter i ulike farger. Handle enkelt online hos ellos. Bådekåper er et viktig verktøy for å beskytte din baby mot solens skadelige stråler etter et bad. Ettersom spedbarn opp til måneder bør holdes borte fra solens UV-stråler mellom kl.


Ta en titt på vårt utvalg, og finner du ikke størrelsen du er ute etter, ta gjerne kontakt med vår kundeservice! Sea Unicorn Baby Wrap Svømmevest Zoggs - Rosa - 1 Neopren. Hos XXL har vi et stort utvalg badetøy til gutt og jente.


Se mer og kjøp på XXL. Om barnet ditt foretrekker en fin bikini til stranden, en sofistikert badedrakt eller et par fargerike badebukser, kan du ikke inngå noen kompromisser. På Boozt finner du over 6merker. Anbefalt alder fra år.


Hvis du er bosatt i Norge og kjøper fra Adeve så importerer du fra Sverige. Her finner du badedrakter og bikinier til barn og baby. Våre bikinier og badedrakter til barn og baby passer like bra for lek på stranden eller bassenget, som en ettermiddag i svømmehallen.


Finn din favoritt blant våre ulike modeller, farger og gøyale mønstre. En badedrakt er det perfekte badetøyet å bruke både på stranden, som under et skjørt eller et par jeans til hverdags. Se vårt utvalg badedrakter her.

Vi får aldri nok badetøy og denne sommeren ønsker vi oss badetøy i freshe farger, med en flatterende passform. Hos Lindex kan du velge blant bikinier, badedrakter og behagelige strandklær i ulike mønstre, materialer og detaljer – så her har du gode muligheter for å finne sesongens favoritter! Baby Born - interaktive dukker og tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg