torsdag 9. februar 2017

Vannbasert maling

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser. I bunn og grunn kan man skille mellom to typer vannbasert og oljebasert. Hvor de respektive har forskjellige løsemidler. En vannbasert maling er en maling der bindemiddelet løser seg opp i vann. En akrylmaling faller under blant vannbaserte malinger.


Den første kan igjen deles opp i lateksmaling og akryldispesjonsmaling. Og så finnes det selvfølgelig kombinasjoner av disse.

Her er en kjapp innføring i malingstypene som brukes innendørs. Oljebasert maling tåler mindre enn vannbasert maling. Traditional er derimot en god maling til meget bra pris.


Tinova Exterior er vannbasert akrylmaling fra Nordsjö. Men oljebasert trebeskyttelse fungerer ikke på tre som tidligere er behandlet med vannbasert trebeskyttelse. Vann er bra for miljøet. Vi har et av markedets mest komplette sortimenter av treoljer til utendørs bruk. Hos Maxbo finner du maling til utendørs bruk som beskytter mot det norske klimaet.


Kjøp på nett eller i butikk. Pensler brukt til vannbasert maling kan renses med vann. Smør penselen godt inn og knytt en plastpose rundt.


Etter et par dager vil penselen normalt være ren. Rester av oljemaling på hendene kan du fjerne med f. Velger du riktig maling , kan du vente lenge til neste gang. Hybridmaling er en blanding av olje- og vannbasert maling og er det mest vanlige på dagens marked.


Bruker man den tradisjonelle oljemalingen kan den holde i flere år hvis den blir oppbevart riktig.

Inne - beskrivelser. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Mange tror at all vannbasert maling er særlig miljøvennlig, men det er feil bortsett fra at de inneholder lite løsemidler som kan gi sykdom i yrkessammenheng.


Oljegrunning bør alltid benyttes på nytt treverk, før du maler med vannbasert maling. Det er stor forskjell i dette for ulike produkter. Grunning - maling til bil beskytter metallet og sparer deg for utgifter. I oljebasert maling er farge og fyllstoff blandet med organiske løsemidler, og tradisjonelt har det meste av dette vært flyktige organiske løsemidler (VOC). Kravet til lavt VOC-innhold har ført til at det har blitt vanlig med vannbaserte produkter.


Dette trickset kan bare brukes til vannbaserte malinger. Er man i tvil om listene tidligere er malt med olje- eller vannbasert maling , kan tipset her også benyttes. Kan malingen fjernes med en klut dyppet i sprit, er det vannbasert maling , og man skal derfor igjen benytte en vannbasert maling.


Vi hjelper deg å velge riktig maling ! De fleste malinger er enten olje- eller vannbasert. Like viktig som å velge malingtypen, er å tenke på overflaten. Du har en rekke valg, fra helt matt til helt blank.


En veldig blank overflate gjør det lett å holde rent. Den krever på den andre siden veldig godt underlagarbei og en sikker hånd. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise inne.


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling , olje og hardvoksolje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg