torsdag 16. februar 2017

Mål din bmi

Din BMI indikerer at du har en overvekt. Din helserisiko kan være forhøyet, men dette er svært individuelt. BMI kan være misvisende dersom du har høy muskelmasse.


For å vurdere din helserisiko er det smart å benytte flere mål. Body Mass Index ( BMI ) (eller kroppsmasseindeks) er en formel som indikerer om en person er er over- eller undervektig eller har normal vekt.

Formelen er ikke helt eksakt. Mange er kanskje ikke klar over at det er uheldig å veie for lite, da en sunn kroppsvekt er viktig for god helse. For enkelte kan det være like vanskelig å gå opp i vekt som det er for andre å gå ned i vekt. BMI kan bruges som rettesnor, når du vil undersøge om du vejer for meget, for lidt eller lige tilpas. BMI er en forkortelse for Body Mass Index eller krops masseindeks.


Du kan beregne dit BMI her. BMI kan kun bruges, hvis du er over år og ikke er gravid. Burde du stole på BMI ?

BMI er et forenklet mål på om din vekt er sunn, for lav eller for høy. Noen argumenterer for at målet er så forenklet at det ikke bør brukes. BMI skiller for eksempel ikke mellom muskelmasse og fett. En kroppsbygger kan ha høy BMI , men likevel lav fettprosent.


KMI (kroppsmasseindeks) beregnes ut fra en persons vekt og høyde, og er for de fleste et godt mål på mengden kroppsfett. Dette gir også mulighet for å klassifisere i ulike vektkategorier. KMI kalles også BMI ( body mass index ). For barn ≤ år gjelder andre normalverdier enn hos voksne.


Ta vår BMI -test og sjekk hvordan du ligger an. Find din Idealvægt og Body Mass Index med bmitest. Her kan du læse om BMI ( Body Mass Index ) og beregne dit BMI tal. BMI -beregner: Beregn og forstå dit BMI Dit BMI ( Body Mass Index ) beskriver forholdet mellem din vægt og højde.


Beregn dit BMI her og bliv klogere på, hvad BMI betyder, hvilke fordele og ulemper der er ved BMI -tallet, og hvordan du skal tolke det. Hvordan måle din BMI BMI er din kroppsmasseindeks, en god indikator på generelle fett. Overskudd av fett kan føre til høyt blodtrykk, hjertesykdom, diabetes, noen kreftformer, osteoartritt og hjerneslag. BMI og fettsuging Nordesthetics klinikk For beregne din BMI m du dividere kroppsvekten din i kilogram med.


BMI – er et regnestykke som bruker din kroppshøyde og vekt.

Det er en internasjonal standard (WHO) som brukes for beregning av overvekt. Et bedre mål på overvekt – livviden din Det er på magen det farlige fettet setter seg. BMI defineres som din vægt (kg) divideret med din højde (m) i 2. Tallet du får, kalles kvadratet av høyden din.


Resultatet er din kroppsmasseindeks. Hvis du er meter høy og veier kg, ser regnestykket slik ut: ganget er 56. BMI -testen udregner et tal, som fortæller noget om forholdet mellem din vægt og højde. Bemærk, at BMI -tallet er en indikator og ikke kan bruges af for eksempel body-buildere, da deres muskelmasse giver dem højere vægt uden at de dermed er overvægtige, ligesom mennesker med kraftig kropsbygning kan have et BMI -tal der højere end 2 uden.


BMI -kalkulatoren passer for både kvinner og menn og måler din BMI på en svært enkel måte. Sjekk og finn din BMI med en gang ved å fylle ut feltene under for høyde og vekt. For å øke eller få lavere BMI anbefales det at du tar kontakt med kyndige personer som arbeider med kosthold og trening.


Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg