torsdag 2. februar 2017

Ferie kroatia tips

Book fly og hotell med Apollo her! Syden og andre varme strøk. Kroatia er lett å forelske seg i. Dubrovnik og Split. Velg mellom mange forskjellige reisemål her!

Den nydelige og varierte naturen i landet er blant de mest velbevarte i hele Europa. Kysten som grenser ut til det utrolige Adriaterhavet strekker seg hele mil, og er nok Europas vakreste. Reiser du med små barn bør du kanskje styre unna de største byene som er nevnt i punktet under, og heller ta en titt på de mange små idylliske perlene dette landet kan by på. Du soler deg på klippene, på de fine rullesteinstrendene eller fra store brygger med badetrapper ned i det klare, blå Adriaterhavet.


Vi yter personlig service for at du skal finne ditt drømmested. Her får du fem gode tips. Gode muligheter for den som vil ha en aktiv ferie.

Fergene brukes av mange i høysesongen. Landet er også perfekt for deg som liker å reise rundt på egen hånd og gjøre egne oppdagelser, enten du reiser rundt med båt i den dalmatiske skjærgården, med buss langs Adriaterhavskysten eller med leiebil rundt på Istria-halvøya. Vakker natur og stabilt sommerværet er viktig, men for mange er atmosfæren og det hyggelige folkeslaget vel så viktig for en vellykket ferie. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Pulas uberørte naturomgivelser er magiske der byen ligger under sju høyder og med utsikt over Adriaterhavet. Dit kommer du etter ca. Makarska by, med alt hva denne litt større byen har å by på.


Det er et sted du gjerne blir en stund. To av gangene har vi bodd der i henholdsvis fem og seks uker. Turkist vann som frister enhver, mat som vil ta deg med på en kulinarisk reise, gamle byer og historisk arkitektur som imponerer, og ikke minst det at du får alt dette til veldig rimelige priser. Husk leiebil til ferien!


Selv om sene netter gjør at det er fristende å bare ligge og sole seg på dagti bør du stramme deg opp og ta turen opp til fortet, selv om det er bratt. Herfra har du fantastisk utsikt over Hvar by. Du kan ikke ha vært på ferie her uten å ha et bilde av utsikten på minnekortet.


Du bør også besøke det lille klosteret som ligger i byen. Zadar er en hyggelig by med massevis av utesteder hvor du kan spise og drikke.

Gågater gjør at du trygt kan spasere rundt i sentrum, og det er nok å se på og handle. Nøye utvalgte og rimelig hotell. Pakkereiser og flybilletter. Derfra reiste vi til ferie og badebyen Budva i Montenegro.


Skal du leie feriehus i Pula? Mitt viktigste tips er at dere ikke stresser for å skulle gjøre alt når dere først er på ferie der nede. Trafikkulturen kan oppleves som noe mer aggressiv enn i Norge.


Bruk gangfelt, og vær ekstra oppmerksom i trafikken. Fotgjengere kan bli bøtelagt for å krysse gaten ved rødt lys. Promillegrensen er 0.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg