torsdag 2. februar 2017

Angst telefon

Vi sier ikke dette for å være lettvinte, tvert imot - å gjøre noe med egen angst er ikke enkelt, men derimot både vondt og vanskelig. Vi vet det, fordi vi har gjort det selv. Les andres historier, om angst eller det å delta i en gruppe hvis du vil vite mer før du tar kontakt. Trenger du akutt hjelp så se liste over døgnåpne telefoner.


Angstringen er selvhjelpsgrupper arrangert for og av mennesker med angst.

Du kan være anonym og du får svar innen timer. Alle kan ringe oss, om du selv strever med angst , kjenner noen som gjør det eller er en fagperson som vil vite mer. Vi deler erfaringer fra vårt arbeid og sender deg mer informasjon om du ønsker det.


Vi har taushetsplikt og sender ut informasjonsmateriell uten kostnad i nøytral konvolutt, dvs. Jeg har også telefonskrekk, både for utgående og inngående anrop. Tar aldri telefoner fra fremmed nummer og å ringe offentlige kontorer etc for å ordne ting prøver jeg i det lengste å unngå så lenge det kan ordnes pr E-post eller SMS.


Har hatt det slik i mange år, men det har gradvis blitt verre. Tilstanden kan være preget av vedvarende bekymringer, rastløshet, uro og irritabilitet (generalisert angst ) eller komme som plutselige anfall (panikkangst).

Vi har slået TelefonRådgivningen og AngstTelefonen sammen, så du nu kun skal holde styr på ét nummer! Du kan stadig stille spørgsmål og få vejledning om angst og behandling eller bare tale med os om det, der er svært. Kunnskap og informasjon om angst kan også gjøre det lettere å oppsøke behandling, og øke forståelsen av hvorfor behandlingen er som den er. Hvis du føler at angsten går ut over livskvaliteten din, og for eksempel stopper deg fra å gjøre det du pleier eller har lyst til å gjøre, kan det være lurt å oppsøke hjelp for å bli kvitt den. Angst kan være en naturlig reaksjon på fare og gjøre deg forberedt på en utfordring eller en trussel.


Blir angsten langvarig, bør du søke hjelp. Dejligt at læse, at du er nået så langt med at tale i telefon. Få fjernet angst på min.


Angst , på lik linje med redsel og frykt, er en normal reaksjon i situasjoner som virker truende eller farlige. Når vi snakker om sykelig angst , dvs. Vet ikke hva jeg skal gjøre med den. Seit einer Weile kann man nun nämlich schon Kurse und Übungen online finden, die Menschen mit ihrer Telefon -Phobie helfen sollen.


Noen som har det lignende? Dort gibt es zum Beispiel Seiten, die „Schritte, um die Angst vor dem Telefonieren zu überwinden“ anbieten. Angst kan kureres, og det er derfor viktig å ta fatt i angstsymptomer før disse fører til ytterligere funksjonssvikt.


Det er viktig å hjelpe barna å få kontroll over den fortvilelsen de ofte føler når de opplever angst.

Angst kan behandles og lærer kan forebygge, identifisere og tilrettelegge for å redusere angstsymptomer! Angst er en normal fysiologisk respons som settes i gang av ytre eller indre situasjoner som vi opplever som truende. Hvis angsten vedvarer over ti og man opplever at den hemmer funksjon og livskvalitet, kan den bli en lidelse. Da blir det fort til at hun ikke tar telefonen - og etterpå føler seg stresset over nettopp dette: at hun lot være å ta telefonen. Når angsten blir veldig plagsom og går utover hverdagen, er det på tide å ta kontakt med en lege.


Les også: Post-traumatisk stresslidelse. Symptomer på angst. Det er mange symptomer som kan komme av angst , og et klart tegn er ved panikk- eller angstanfall.


Her finner du informasjon om behandling, forebygging og fakta om angstlidelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg