fredag 24. februar 2017

E sigaretter med nikotin

E -sigarett og e -væske med og uten nikotin. Rask levering og kundeservice på Norsk. Hjelp deg selv med en e -sigarett. E sigaretter er betydlig mer helsevennlige enn vanlige sigaretter.


E sigaretter med nikotin

Dette er meget positivt for de som ønsker å slutte å røyke og bytte ut tobakken med e-sigaretter. Hovedgrunnen til at e-sigaretter kommer inn under røykeloven er at eksponering for damp fra e-sigaretter kan innebære helserisiko for enkelte sårbare grupper. E-sigaretter med nikotin blir tillatt i Norge når EUs tobakksdirektiv blir innlemmet i EØS-avtalen og de tilhørende endringene i tobakksskadeloven trer i kraft. Slik blir salget av e-sigaretter i Norge. Reiser til Sverige for å kjøpe e-sigaretter.


Dette skal endres: EU sitt nye tobakksdirektiv trer i kraft også for EØS-lan og salg av damp med nikotin blir dermed lovlig også fra norske butikker. Kan man røyke eller dampe e sigaretter med nikotin inne i Norge? Det har vært debatt angående e sigaretten, og hvorvidt man kan dampe på offentlig sted. Så man må betrakte det som om man røyker, selv om det er ufarlig damp, som nesten ikke avgir lukt. Her finner du et stort utvalg av produkter som gir deg mulighet til å sette sammen den perfekte løsningen etter dine ønsker og behov.


Alle våre produkter er sikkerhetsgodkjente og overholde alle EU standarder. Imidlertid kan privatpersoner som ønsker å bruke e-sigaretter med nikotin som røykeavvenningsprodukt importere disse fra utlandet som legemiddel. Nikotin stilner abstinenser og gjør at man kjenner trekkene bedre i halsen. Les mer om nikotin i e-sigaretter her. Oppskrift på hvordan man blander nikotin i nikotinfri e -væske finner du her.


Man behøver en nikotinbase (denne er ), en ml-flaske e -væske og en dråpeteller eller pipette. Frem til nye regler trer i kraft vil man kunne importere e-sigaretter med nikotin som røykeavvenning til personlig medisinsk bruk. Først var det tillatt, men senere kom det forbud. E liquid er kun lovlig å selge i Norge dersom væsken er fri for nikotin. Da vi holder til i Nederlan kan du kjøpe e -liquid med akkurat den nikotinstyrken du selv ønsker.


E sigaretter med nikotin

Fakta er at e-sigaretter , både med og uten nikotin , er lovlig å røyke i Norge. Men bare e-sigaretter uten nikotin kan selges i Norge. Andre EU-land kan allikevel selge elektroniske sigaretter med nikotin til Norge.


Tysklan og derfor er det helt lolig å kjøpe dine e-sigaretter med nikotin fra dette nettstedet. E -Juice som passer til alle e-sigaretter. Prøv noen av våre fantastiske smaker. EQ Cigs, muligens Skandinavias mest populære e -juice! E -juice eller e -væske er den væske du fyller din e -sigarett med for å gi deg damp eller vape, smak og nikotin.


E sigaretter med nikotin

Vi har det største utvalget av e-sigaretter i Norden og tilbyr prisgaranti på vape og e -juice. Mens det er hundrevis av forskjellige merker å velge mellom, er e-sigaretter generelt delt inn i fire hovedkategorier: cig-a-likes, vape penner, pod-systemer og mods.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg