mandag 13. februar 2017

Forslag til underholdning

Lang erfaring med å levere humor til alle typer arrangement. Da er TøttTøtt`s forslag en vinner. Du kan få svar på spørreundersøkelsen i god tid før julebordet, så blir det mindre stress den dagen.


Fra velkomstgløgg til bordsetning gir ikke så mye tid til å jobbe, man skal jo ha litt gløgg selv også! Det kommer dager etter julebordet også!

Vi bistår med komikere, konferansierer og et bredt spekter av ulike artister tilpasset ditt arrangement. For idéer og hjelp til underholdning ta kontakt med oss. Når dere er stk, så er det mange nok å snakke med for alle. Det tar laaaang tid å sitte ved bordet, og etterhvert tar man vel fram litt kaffe og med øl og akevitt til maten, og cognac til kaffen, så trengs det ingen selskapsleker - da underholder man seg selv ved å prate. Jeg var på 60-årslag i oslo med Avis bilutleie nylig.


Vi var da ute på en plass som het Kavringen? Her hadde vi ulike aktiviteter. Den mest gøyale var der vi ble delt inn i flere lag.

Sjov underholdning og skægge indslag passer til alle fødselsdagsfester, og hvad end man leder efter underholdning til den runde fødselsdag til års, års, års, års eller års fødselsdagen, så er det en god ide, at få samlet et par sjove indslag sammen, som kan hive stemningen gevaldigt i vejret. Vi hadde bare ett innslag med underholdning , vi leide inn en fra teaterlaget. Han kledde seg ut til en bygdetulling, og latet som om han kjente oss godt.


I kan gøre brug af til jeres næste fest. Offeret blir ropt inn med bind for øyene og må opp på planken. Snart støter hodet til offeret i taket som er en planke som 4de person senker.


Vi skal ha et forholdsvis rolig og lite bryllup, uten alkohol, ettersom vi har barn som vi ønsker skal delta i feiringen i stor grad. Begge har også venner som ikke er redde for å drite seg ut. Er det noen som har en lek eller et artig forslag til underholdning ? Send gjerne på pm dersom det er noe dere ikke vil dele med alle. Grønne forslag til rutebilstasjonen.


De nye løsningene for et av Oslos mest utskjelte bygg er stilt ut i Galleri Oslo selv i dag. De fem forslagene kan ses der fram. Hvert lag får utdelt et kamara og rekvisitter.


Dere skal spille inn en scene fra en kjent film! Lagene skal lage manus, planlegge og spille inn.

Så videreforedler vi filmene, mens dere gjør klar for middag. Jeg skal på julebord med jobben til mannen 11. Det pleier ikke å være noe spesielt som skjer på de julebordene, er bare mat og dans. Så i år har samboeren til en kollega av mannen spurt om vi skal få i gang noe underholdning.


Vi tenker vel en quiz eller noe i den dur, så jeg lurer på om noen av dere har noen gode ideer? Om boligen er et oppussingsobjekt er det lurt å være ærlig om den baryton til salgs john rawls rettferdighet som rimelighet saken. Men det ble ikke tid til dette - heldigvis kanskje, ettersom det var flere som reagerte litt på ting som var skrevet om dem. Ikke at det var ille ting, men kanskje slik at man følte brudeparet ikke hadde truffet spikeren helt på hodet.


Bare gjør noe skikkelig ille, men ikke fortell det til lærerene, for da får salen se reaksjonen deres også Ps: du bør jo ha skikkelig kostymer til det også. Synger du sjømannsvise kommer du kledd i sydvest, og regnfrakk, med en fisk i ene hånden. Gjerne med en utspjåket dialekt fra nord.


TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning , vær, tv-guide og video.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg