onsdag 15. februar 2017

Reiseregningsskjema pasientreiser

Søk om dekning av reise med papirskjema. Foto: Pasientreiser HF, Max Emanuelson. Pasienter og ledsagere kan søke om å få dekket reiseutgiftene og se status og vedtak i egen sak på helsenorge. Før du søker Som regel får du dekket.


Bruk mal for fullmakt når du søker med papirskjema. Det ble derfor satt sammen en arbeidsgruppe som har samlet tilbakemeldinger fra brukere, Pasientreiser HF sitt brukerpanel og medarbeidere som jobber med pasientreiser. Pasientreiser har mottatt tilbakemeldinger på at reiseregningsskjemaet som kom i forbindelse med ny ordning, 1. Reiseregningsskjema for pasientreiser.


DEL – OM PASIENTEN. Dokumentasjon kreves. For at søknader om dekning av pasientreiser skal kunne behandles digitalt, må du samtykke til at Pasientreiser kan behandle søknaden din helt eller delvis automatisk, og innhente nødvendige opplysninger og dokumentasjon for å behandle søknaden din. Du kan når som helst trekke samtykket ditt.


Reiseregningsskjema pasientreiser

Utfylling av sider. Pasienter som søker om å få dekket reisen sin uten ekstra dokumentasjon eller tilleggsutgifter, fyller ut første side på skjemaet. Her kan du lese om pasientreiser og søke om å få dekket reiseutgifter. Som regel gjennomfører du reisen på egenhån og søker om å få dekket reiseutgiftene i etterkant.


Dine rettigheter ved pasientreiser. Finn informasjon for helsepersonell og transportører, og om Pasientreiser HF på pasientreiser. Jeg er privatperson. Trygderett og erstatning: Slik får du dekket dine utgifter til pasientreiser Du har rett til å få dekket dine utgifter når hensikten med reisen er å motta en helsetjeneste, og reisen er nødvendig av medisinske eller behandlingsmessige grunner.


Pasientreiser ber alle behandlere om å ha det nye reiseregningsskjemaet og veiledningen tilgjengelig. Kontakt Pasientreiser. Har du spørsmål, treng hjelp til utfylling av søknad eller bestilling av reise?


Du finn meir informasjon om pasientreser og rettane dine på helsenoreg. Helsepersonell og andre fagpersonar finn meir informasjon om pasientreiser på pasientreiser. Pasientreiser ANS er et nasjonalt selskap, etablert som en felles enhet for de fire regio-nale helseforetakene, hvor formålet er definert til å oppfylle de regionale helseforeta-Revisjon av pasientreiser Helse Vest RHF kenes ”sørge for”-ansvar på området pasientreiser.


Du legger ut for reisen og søker om refusjon av dine utgifter i etterkant ved å sende inn reiseregningsskjema og nødvendig dokumentasjon. Originaldokumenter og kvitteringer som legges ved reiseregningsskjemaet vil ikke bli returnert. All kontaktinformasjon finner du på denne nettsiden. Ditt lokale pasientreisekontor. Ved spørsmål om utfylling av reiseregningsskjema , dekning av reiseutgifter eller bestilling av din pasientreise, kan du kontakte ditt lokale pasientreisekontor.


Regler for pasientreiser. Reisen må være lenger enn ti kilometer hver vei, og koste mer enn billett til lokal minstetakst med offentlig transport. Bruk av ambulansebåt til pasientreiser skal være rekvirert av lege og dekkes bare når billigere forsvarlig transport ikke kan skaffes.


Dette gjelder ikke når pasientens situasjon krever øyeblikkelig hjelp. Sånn leverer du reiseregninger, utgiftsrefusjon eller honorarer i app eller på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg