torsdag 9. februar 2017

Bytte lege på nett

Narkotikatester og graviditetstester. Du kan selv finne og bytte til ønsket fastlege på helsenorge. Hvis den legen du ønsker deg ikke er ledig, kan du sette deg på venteliste.


Bytte lege på nett

Her kan du finne og bytte fastlege, og se hvem som er fastlegen din nå. Kontakt fastlegen via helsenorge. Hvis legen din tilbyr digitale tjenester via helsenorge. Er det en spesifikk lege du ønsker å gå til, som dessverre har full liste, kan det lønne seg å sjekke innom med jevne mellomrom.


Du har ikke krav på å få gå til en spesifikk lege. Den enkleste måten å bytte fastlege på er på nettet. Hvis ditt fastlegekontor er med i ordningen kan du logge deg inn og komme i gang i dag.


Bytte lege på nett

Slik bytter du fastlege. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per år. Gå inn på helsenorge. Vi behandler urinveisinfeksjon og andre tilstander raskt, enkelt og sikkert.


Hent medisin på apoteket med e-resept. Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. Du kan også sette deg på venteliste dersom legen du ønsker ikke er ledig.


Bytte lege på nett

Heisann har vært på aleris å tatt noen bilder i forhold til en veldig sterk hodepine jeg har fått det siste året. Itillegg med oppkast hver dag og syns og hukommelse problemer. Fikk bildene tilsendt å gikk igjennom Di med min tante som er intensivsykepleier. Hun sa det så ut som noe skurrer på av bildene men ba meg vente på svar. Tirsdag lanseres MinFastlege på trygdeetaten.


Lege på Nett med studentpriser lenger. Med virkning fra 01. Leverandøren har lagt ned denne tjenesten. Stort og smått om din helse. Nå kan du selv bytte fastlege på Trygdeetatens nettsider.


Bytt fastlege på nett. Gå ned til bytte fastlege, da er du inne på samme type side som du var på tidligere (før du logget inn). Da kan du velge ønsket kommune, trykke der, og så kan du både bytte lege og sette deg på venteliste. Hvis du setter deg på venteliste, vil du kunne se hvilken plass du har. Bruk legeappen Eyr og treff en lege på nett - raskt, enkelt og trygt.


Svar fra legen i morgen tidlig. Behandling for vanlige medisinske tilstander raskt, enkelt og sikkert. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse.


Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg