tirsdag 7. februar 2017

Saftig sjokoladekake liten langpanne

Enkle og gode oppskrifter med suksessgaranti. Hva med gulrotkake i langpanne? Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. Finn Liten Langpanne.

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Clas Ohlson har smarte løsninger for dine hjemmeprosjekt. Besøk en av våre butikker! Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute.


Produkter du normalt finner i glassmagasin og lampebutikker. Saftig sjokoladekake i liten langpanne. Dette blogginnlegget er skrevet av Tove Holdet fra Idefull.

Sjokoladekake med kefir er en saftig og veldig myk sjokoladekake i langpanne. Oppskriften er til stor langpanne. Sett stekeovnen på 2grader over- og undervarme. Kle en stor langpanne (min er ca. x cm) med bakepapir. Ha vann og kakao i en liten kjele og rør godt sammen.


Gi blandingen et forsiktig oppkok og tilsett smøret. La smøret smelte og ta kjelen av platen. Dette er kaken som er fantastisk samme dagen du baker den, men når du står opp dagen etterpå (og tar et stykke til frokost kaffen) så smaker den enda bedre. Ha bakepapir i en liten langpanne (ca 20xcm) og hell i sjokoladekakedeigen.


Lag imens sjokoladeglasuren: Smelt smøret i en kjele og tilsett de øvrige ingrediensene. Rør til du får en glatt og klumpfri glasur. Nå kaken er gjennomstekt (sjekk med kakenål) tas kaken ut av ovnen.


Dette er en enkel oppskrift på en herlig og lettlaget sjokoladekake , som blir litt saftig og kompakt. Kaken serveres med en syrlig ostekrem. Smør en liten langpanne , ca.


Kle så pannen med et bakepapir.

Hell røren over i pannen. Sjekk med en trepinne om kaken er ferdig. Stikk pinnen i midten av kaken, hvis det ikke fester seg noe til pinnen er kaken ferdig. Avkjøl kaken på rist.


Her har du oppskriften på en fantastisk god sjokoladekake i langpanne. Glasuren består av helnøttsjokolade, som både er dekorativ og smaker godt. Denne kaken smaker fantastisk!


Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Brownieskaken med nutella. Søk Liten Langpanne. Se oppskriften her.


Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker. Enkel, saftig og god.


Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg. Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til anledninger som barnebursdager, dugnader og foreldremøter. Wenches sjokoladekake i langpanne er laget med en deilig sjokoladeglasur av smørkrem, som her pyntes med kokos, men man kan også bruke Seigmenn eller Non Stop for et litt yngre publikum.


En skikkelig saftig sjokoladekake som er enkel å lage. En saftig , søt og myk sjokoladekake. Kanskje samboern får en liten smak). Det er alltid hyggelig med kake enten du feirer stort og smått, overrasker kollegaene dine, serverer familie og venner eller rett og slett bare MÅ HA NOE GODT.


Her er oppskriften på en mild og saftig sjokoladekake som barn og voksne elsker. Nok en saftig og luftig sjokoladekake er bakt her i huset. Jeg hadde veldig lyst til å prøve en kake med cola, og fant raskt ut det måtte bli sjokoladekake i kombinasjonen med cola som ville bli testkandidaten.


Siden det er høysesong for kaker (skoleavslutninger, 17.mai, dåp, konfirmasjon, bryllup, osv) er det naturlig å begynne med en go enkel og ikke minst saftig sjokoladekake i langpanne. Prøv denne oppskriften! En enkel og saftig sjokoladekake som ikke blir tørr er faktisk ikke kjempelett å få til uten gluten og melk, eller en kilo sukker.


Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg