tirsdag 14. februar 2017

Hjemmelagde grove rundstykker

Hjemmelagde grove rundstykker

Likevel har han kommet hjem med en halvfull matboks hver dag. Dette var helt til jeg laget dine grove rundstykker. I to uker har han spist opp alt jeg har sendt med i matboksen, så jeg vil gjerne takke deg.


Nå har vi sluttet å kjøpe brød og rundstykker i butikk, alt er hjemmelaget. Se video av hvordan du lager grove rundstykker. De kan godt fryses ned og er perfekte å ta frem når du har lyst på noe ekstra godt eller en variasjon i matpakken.


Se flere smakfulle rundstykker her. Verdens beste grove rundstykker. Disse rundstykkene er luftige og fantastisk gode! Deigen er en fryd å jobbe me og resultatet deretter. Med denne grunnoppskriften kan du lage både rundstykker , baguetter eller horn.


Spis frokost og lunsj med ekstra god samvittighet med oppskrift på disse grove rundstykkene. Kulturmjølk gjør at rundstykker og annen bakst blir ekstra saftig og god. Forskjellige frø både inni og på toppen av rundstykkene, gir det lille ekstra. Av denne oppskriften får du ca.


Slå deigen sammen, ta den ut på et melet bakebord og rull i to pølser. Sett de på bakepapir, alle på samme brett, og etterhev i minutter. Pensle med egg og strø på sesamfrø. Stekes ved 2grader på nest nederste rille i ca. Saftige og grove rundstykker med syrnet melk - perfekte til frokost, lunsj eller kveldsmat.


Hjemmelagde grove rundstykker

Pass på at ikke du er for nær varmen, da brenner du undersiden, men heller ikke så langt unna at du ikke får gjennomstekte rundstykker. Rundstykkene egner seg også godt til frysing. Hvis du vil bake hjemme: Rør ut gjær i lunkent vann.


Rør inn salt, smør og mel til du har en jevn, fast deig. La heve minst minutter. Rull rundstykker og etterhev minutter. Det er lite som slår hjemmelagde rundstykker.


Hjemmelagde grove rundstykker

Dette er en oppskrift på fine frokostrundstykker med hvetemel, men du kan også bytte ut deler av melet med sammalt mel, spelt eller havregryn. Dryss gjerne sesamfrø eller valmuefrø på toppen før du steker dem. Disse fine rundstykkene passer til det meste, frokost, lunsj, middag og kvelds. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.


Hvor hyggelig er det ikke å glede noen med ferske rundstykker til frokosten? Disse er enkle å lage, samtidig som de metter og smaker veldig godt. Jeg skal helt klart lage disse rundstykkene i en senere anledning. Faktisk vurderer jeg å sette en stor deig og lage mange rundstykker som kan fryses ned. Torunns grove rundstykker er sunne og metter godt.


Du baker dem med grov sammalt hvete og sesamfrø på toppen. De smaker ekstra godt med nyrørt syltetøy. Du tror det ikke før du får smakt det. Utrolig gode, utrolig sunne og utrolig nok glutenfrie. Morgenen etter tar jeg de bare ut av kjøleskapet, skrur på ovnen og vipps så har jeg varme, nystekte, hjemmelagde glutenfrie grove rundstykker til frokost.


Hjemmelagde, grove rundstykker rike på fiber. Uten sukker og nesten ikke fett. Her har du samme varianten, berre forma til rundstykker istedenfor #128578; Saftige, smakfulle rundstykker som verken trenger elting eller heving, med næringsrike ingredienser du finner på dagligvarebutikken.


Hjemmelagde grove rundstykker

Rør sammen deiga, form til rundstykker og steik til dei er gylne. La så rundstykkene etterheve i ca. Tips: Når du rører en deig på vanlig glutenholdig mel, er det vigtig å ikke spare på melet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg